Libnet.ro
UNICEF

14:47

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Hotnews Hotnews,
 VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA. continuă pe Hotnews

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

Tranzactiile cu terenuri din 2018 au depasit 135 de hectare, iar preturile au variat de la 20 euro pe mp la 2.100 euro pe mp. Care au fost cele mai scumpe deal-uri

Investitorii romani au fost cei mai activi cumparatori de terenuri in Capitala si imprejurimi anul trecut, cu o cota de piata de 49%, urmati de investitorii belgieni, precum Mitiska-REIM, Speedwell sau Atenor, cu o cota de 17%, si de cei din Israel.

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

in Romania au fost inregistrate cele mai putine nasteri din ultima jumatate de secol

Fata de luna decembrie 2017 numarul nascutilor-vii a fost mai mic cu 1. 045 in luna decembrie 2018 fata de aceeasi luna din 2017, iar numarul persoanelor care au decedat a fost cu 2. 776 mai mare fata de luna.

ştiri din Sport

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )