Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Simona Halep, pentru prima data in echipament Nike. Cum a fost ea imbracata de concernul american

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, pentru prima data in echipament Nike. Cum a fost ea imbracata de concernul american

Simona Halep a debutat in turul secund la Doha, in meciul cu Ekaterina Makarova ea fiind pentru prima data imbracata de Nike. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Cum a comunicat ea parafarea angajamentului cu Nike

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea, si anume cel al parteneriatului pe care il are cu noul sponsor tehnic.

Pentru prima data in Romania o orchestra simfonica isi prezinta stagiunea intr-o sala de cinema

Au cantat la Mall, in aeroport, in sali de sport, in cartiere marginase ale Bucurestiului sau la Therme, in papuci si costum de baie. Sunt una dintre cele mai nonconformiste si neobisnuite orchestre simfonice de la.

Simona Halep ar putea lua o adevarata avere de la Nike

Simona Halep 2 WTA) nu are talent doar pe terenul de tenis, ci si la negocieri! Sfatuita bineinteles si de staff-ul ei, sportiva a obtinut un contract pe masura locului pe care il ocupa in.

OFICIAL Simona Halep confirma intelegerea cu Nike: I just did it

Simona Halep a confirmat pe contul personal de Instagram ca a ajuns la o intelegere cu Nike, urmand sa fie imbracata de concernul american incepand din 2018. I just did it, a precizat numarul doi WTA, facand aluzie la logo-ul americanilor Just do It).

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,.

FOTO Raceala evidenta intre Simona Halep si Sorana Cirstea la meciul de FED Cup contra Canadei. De ce nu se inghit deloc primele jucatoare de tenis ale tarii

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt cele mai bune jucatoare de tenis din ultimul deceniu pe care le-a avut Romania.

FOTO Cine este politicianul care s-a gudurat pe langa Simona Halep la Cluj, facand o multime de plecaciuni in fata fostului lider mondial

Simona Halep s-a aflat la Cluj in ultimele doua zile, chiar daca starea ei fizica nu i-a permis sa joace impotriva Canadei.

VIDEO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Doha si cu ce mare rivala s-a tinut de glume

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Doha, prima competitie la care participa dupa ce ajucat finala la Australian Open.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Doha. Romanca are avantaj la meciurile directe

Simona Halep are liber in primul tur al turneului de la Doha, primul la care participa dupa finala de la Australian Open.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci cu emotii pentru Halep la Doha

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai, programat intre 19 si 24.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )