Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALEP - MARAKORVA LIVE TEXT: Zi cruciala la Doha! Patru romance viseaza la optimi

Antena3 Antena3,
HALEP - MARAKORVA LIVE TEXT: Zi cruciala la Doha! Patru romance viseaza la optimi

MAKAROVA - HALEP LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. SIMONA HALEP intra azi in concurs la Doha, urmand sa o intalneasca pe Ekaterina Makarova in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 14:00 si este LIVE VIDEO pe DigiSport. continuă pe Antena3

HALEP - MAKAROVA LIVE TEXT: Simona Halep defileaza in prima partida dupa Australian Open

MAKAROVA - HALEP LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. SIMONA HALEP intra azi in concurs la Doha, urmand sa o intalneasca pe Ekaterina Makarova in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 14:00 si este LIVE VIDEO pe DigiSport.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 5-2

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Rezultat urias! Mihaela Buzarnescu o invinge pe Jelena Ostapenko si avem patru romance in optimi la Doha!

In turul al doilea de la Doha, Mihaela Buzarnescu a invins-o categoric pe Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3 si s-a calificat in optimile de finala.

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Irina Camelia Beguo va infrunta pe australianca Samantha Stosur in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora.

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Sorana Cirstea o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora 16:00 si.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )