Libnet.ro
UNICEF

11:46

Mihaela Buzarnescu, fara probleme in turul secund al turneului de la Budapesta

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu, fara probleme in turul secund al turneului de la Budapesta

Mihaela Buzarnescu continua seria rezultatelor pozitive si s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Budapesta. continuă pe Adevărul

WTA Budapesta: Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi

Mihaela Buzarnescu 39 WTA ) s-a calificat, marti, in optimile turneului WTA de la Budapesta, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari. Cap de serie numarul 5, Buzarnescu a invins-o in primul tur pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 82 WTA), scor 7-65), 6-1.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Budapesta

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Budapesta, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, prin victoria cu 7-6 5), 6-1 in fata.

Un nou salt istoric pentru Mihaela Buzarnescu. Unde se va situa jucatoarea de 29 de ani incepand de luni

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in turul II al turneului de la Doha, dar acest lucru nu impiedica o noua performanta in cariera ei.

Da Mihaela Buzarnescu lovitura in 2018?Revelatia tenisului feminin se afla intr-o pozitie privilegiata in acest moment

Mihaela Buzarnescu a inceput saptamana pe cel mai bun loc din cariera ei profesionista, urcand pana pe pizitia 39 in lume.

Mihaela Buzarnescu, dezvaluiri INCREDIBILE. Doctorii nu aveau nicio idee de unde erau durerile de la genunchi. Ma gandeam ca NU VOI MAI JUCA TENIS NICIODATA

Mihaela Buzarnescu, jucatoarea de tenis din Romania care a avut o ascensiune fulminanta in ultima perioada in clasamanetul WTA, a vorbit despre accidentarile repetate pe care le-a suferit. Sportiva.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

ştiri din Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )