Libnet.ro
UNICEF

12:45

Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Cu exceptia debutului setului secund cand a slabit ritmul si a fost condusa cu 2-0), Naomi Osaka 21 WTA) a fost in control deplin in meciul cu Victoria Azarenka 84 WTA), nipona impunandu-si stilul de joc cu ajutorul loviturilor sale puternice forehand-ul a incomodat-o constant pe Vika). Castigatoare la Indian Wells, Osaka a aratat ca se descurca bine si pe zgura, nu doar pe suprafetele rapide, iar victoria s-a conturat intr-o ora si 14 minute 6-0, 6-3). continuă pe Hotnews

VIDEO Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Cu exceptia debutului setului secund cand a slabit ritmul si a fost condusa cu 2-0), Naomi Osaka 21 WTA) a fost in control deplin in meciul cu Victoria Azarenka 84 WTA), nipona impunandu-si stilul de joc cu ajutorul loviturilor sale puternice forehand-ul a incomodat-o constant pe Vika). Castigatoare la Indian Wells, Osaka a aratat ca se descurca bine si pe zgura, nu doar pe suprafetele rapide, iar victoria s-a conturat intr-o ora si 14 minute 6-0, 6-3).

WTA Roma: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Azarenka si Osaka

Simona Halep, 1 WTA si principala favorita, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, acolo unde va da peste invingatoarea duelului dintre Victoria Azarenka si Naomi Osaka. Competitia de la Foro Italico ce se va desfasura in perioada 14-20 mai.

ncepe spectacolul la Roma: Mihaela Buzarnescu, duel cu Shuai Zhang - Sorana Crstea si Irina Begu vor evolua la dublu (Programul celor mai tari meciuri ale zilei)

Internazionali BNL D'Italia si-a deschis larg portile la Foro Italico, incepand de luni urmand sa vedem tenis spectacol in capitala Italiei. Si cum toate drumurile oricum duc la Roma, atunci nu ne ramane decat sa ne bucuram de o prima zi cu multe dueluri tari. Mihaela Buzarnescu 33 WTA) debuteaza la turneul Premier 5 impotriva lui Shuai Zhang 27 WTA), intr-o disputa care va fi a patra de pe Terenul 4. Vor putea fi vazuti in cursul zilei de luni jucatori precum Kei Nishikori, Feliciano Lopez, Novak Djokovic, David Goffin sau Gael Monfils. in turneul feminin vom afla adversara Simonei Halep din turul al doilea se va juca Victoria Azarenka vs Naomi Osaka).

Simona Halep s-a pregatit luni la Roma alaturi de Garbine Muguruza

In asteptarea aflarii numelui jucatoarei pe care o va intalni in turul doi de la Roma, Simona Halep s-a antrenat luni alaturi de Garbine Muguruza. intrecerea de la Foro Italico de categorie Premier 5) este ultima repetitie inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )