Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, nvinsa de Petra Kvitova n turul al doilea (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, nvinsa de Petra Kvitova n turul al doilea (Rezultatele zilei)

Aventura Serenei Williams 27 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a incheiat dupa doar doua meciuri, americanca fiind invinsa in turul secund de Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul 8. A fost 6-3, 2-6, 6-3 pentru jucatoarea din Cehia, dupa doua ore de joc. Au mai parasit deja competitia din Ohio si Daria Kasatkina favorita 12), Naomi Osaka 17) sau Victoria Azarenka. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Venus Williams si Maria Sharapova s-au retras de la competitia americana

Americanca Venus Williams 15 WTA) si rusoaica Maria Sharapova 21 WTA) au declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati SUA), competitie de categoria Premier 5 care se desfasoara in perioada 13-19 august, anunta L'Equipe.

Serena Williams, eliminata de la Cincinnati. Halep intra la noapte

Eliminata in turneul de la San Jose de Johanna Konta dupa ceea ce a intrat in istorie ca cea mai categorica infrangere a carierei, Serena Williams a parasit si turneul de la Cincinnati.

Ilie Nastase, dezlantuit: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca nu crede ca Serena Williams va mai reveni vreodata in fruntea clasamentului WTA.

AFLATA la FINALUL carierei, Serena Williams traieste intr-o alta realitate: Sunt la inceput, e o revenire de durata...

Aflata, la 36 de ani, spre apusul carierei sale, Serena Williams afirma ca este inca in etapa incipienta a revenirii sale si ca mai are mult de muncit pentru a ajunge la nivelul la care era inainte de a.

Si-a revenit Serena Williams din depresie

Eliminata in turneul de la San Jose de Johanna Konta dupa ceea ce a intrat in istorie ca cea mai categorica infrangere a carierei, Serena Williams arata ca a depasit momentul critic.

Ilie Nastase, despre Serena Williams: Daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem?

Ilie Nastase a laudat-o pe Simona Halep pentru succesul de la Montreal. Cu aceasta ocazie, el a spus ca nu crede ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1 mondial pentru ca e grasa. El i-a raspuns.

Ilie Nastase: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1 mondial. Daca cineva e gras, e gras

Ilie Nastase a vorbit, luni, despre performanta reusita de Simona Halep la Rogers Cup, dar si despre o declaratie recenta a antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care este de parere ca aproape nimeni nu stie cine e numarul 1 mondial acum, in tenisul feminin. Cred ca Serena Williams nu o sa mai fie niciodata numarul 1, dupa mine. A spus-o si domnul Tiriac, daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem?, a spus Ilie Nastase, la Pro X.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, va debuta la turneul Premier 5 de la Cincinnati SUA) in noaptea de miercuri spre joi, direct in turul secund, acolo unde o va intalni pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic locul 58 WTA). Meciul este programat de la ora 02:00 ora Romaniei), fiind primul de pe terenul central in sesiunea de seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )