Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep va juca n noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, va debuta la turneul Premier 5 de la Cincinnati SUA) in noaptea de miercuri spre joi, direct in turul secund, acolo unde o va intalni pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic locul 58 WTA). Meciul este programat de la ora 02:00 ora Romaniei), fiind primul de pe terenul central in sesiunea de seara. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

Simona Halep joaca in aceasta noapte la Cincinnati

Proaspat campioana la Montreal, Simona Halep debuteaza miercuri noapte la turneul de la Cincinnati.

inca o performanta remarcabila reusita de Simona Halep, gratie victoriilor de la Montreal! Ce a reusit sa faca liderul WTA este unic in lumea tenisului actual

Simona Halep este calificata in finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, unde va juca in seara aceasta cu americanca Sloane Stephens.

Clasamentul WTA: Simona Halep, n continuare lider - Avans de 1.926 de puncte fata de Caroline Wozniacki

Simona Halep ocupa in continuare prima pozitie a clasamentului WTA, bifand saptamana cu numarul 41 in fruntea ierarhiei mondiale. invingatoare la Rogers Cup, Halep are acum un avans de 1. 926 de puncte fata de Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei secunde.

Cum era sa rateze Simona Halep titlul de la Montreal. Dezvaluire naucitoare a liderului mondial WTA

Simona Halep a castigat Rogers Cup, al 18-lea trofeu din cariera ei profesionista, dar a avut un moment extrem de delicat la Montreal.

Simona Halep a castigat Cupa Rogers, in turneul de la Montreal

Simona Halep isi mentine pozitia intai in clasamentul WTA dupa victoria inregistrata la Montreal in fata lui Sloane Stephen. in trecut, Halep a mai castigat cupa Rogers in 2016. Liderul 1 mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a plecat invingatoare de la Montreal dupa ce a invins-o duminica pe Sloane Stephens in trei seturi7-6 6), [].

Cine este jucatorul de tenis care a fermecat-o pe Simona Halep. Liderul WTA a dezvaluit totul

Simona Halep, numarul 1 mondial, este una dintre jucatoarele de tenis care isi tine viata personala departe de lumina reflectoarelor.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, de la ora 20. 30, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

LIVE TEXT Simona Halep - Sloane Stephens, liderul WTA in fata trofeului cu numarul 18 din cariera ei

Simona Halep joaca, din nou cu trofeul pe masa, avand sansa de a castiga Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )