Libnet.ro
UNICEF

21:47

La cine se gandeste Mirel Radoi pentru lotul olimpic

Online Sport Online Sport,
La cine se gandeste Mirel Radoi pentru lotul olimpic

Romania va juca in vara lui 2020 la Jocurile Olimpice, iar selectionerul Mirel Radoi are prin regulament posibilitatea de a include in lot si trei jucatori trecuti de 21 de ani. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi: Pot fi rautacios zece secunde? Cu cine s-a comparat in termeni de experienta si ce-i reproseaza lui Cosmin Contra

Aratat cu degetul ca nu are experienta pentru a pregati nationala Romaniei, Mirel Radoi s-a comparat pe sine cu un fost selectioner al primei reprezentative.

Mirel Radoi, despre sistemul de joc al nationalei: un mijlocas in spatele a doua varfuri

Selectionerul echipei nationale Mirel Radoi a dezvaluit ca va juca un sistem 4-3-1-2 la echipa nationala. El spune ca Romania are patru jucatori care pot evolua pe postul de coordonator numarul 10), Dan Nistor, Constantin Budescu, Nicoale Stanciu si Ianis Hagi.

Sistemul de joc al nationalei in mandatul lui Mirel Radoi

Noul selectioner Mirel Radoi a dezvaluit care va fi sistemul de joc pe care il va folosi la prima reprezentativa a Romaniei.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )