Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cosmin Contra: Imi doresc sa jucam prost si sa castigam cu 1-0

Online Sport Online Sport,
Cosmin Contra: Imi doresc sa jucam prost si sa castigam cu 1-0

Selectionerul Cosmin Contra a prefatat intalnirea cu Norvegia de marti seara, ora 21:45, in preliminariile EURO 2020. continuă pe Online Sport

Cosmin Contra: Daca vom castiga cu 1-0 si vom juca prost, voi fi fericit

Selectionerul Cosmin Contra a declarat ca ar fi fericit ca nationala Romaniei sa castige la limita m.

Cosmin Contra: Ma astept la un meci foarte greu contra Norvegiei, dar suntem pregatiti. Niciodata jucatorii nu vor evolua la egal

Mai este putin timp pana la startul partidei cu Norvegia, iar Cosmin Contra ne-a dat asigurari ca nationala Romaniei este pregatita sa dea piept cu nordicii. Selectionerul se asteapta la un meci dificil si a precizat ca niciodata tricolorii nu vor juca la egal. Romania vs Norvegia va fi LiveText pe HotNews. ro marti, 15 octombrie, de la ora 21:45, si in direct pe ProTV.

Cosmin Contra, prima reactie dupa victoria din Feroe

Selectionerul Cosmin Contra a comentat la cald victoria obtinuta de nationala Romaniei in deplasare cu Insulele Feroe, scor 3-0, in preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

Cosmin Contra, inaintea partidei cu Insulele Feroe: Voi folosi cea mai buna echipa

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu va menja jucatori la meciul cu Insulele Feroe in vederea partidei urmatoare, cu Norvegia.

Cosmin Contra prefateaza meciul Romania - Norvegia. Cine sunt jucatorii care ar putea sta in calea tarii noastre, in drumul spre turneul final EURO 2020

Romania va intalni Norvegia, marti, in preliminariile Campionatului European din 2020, prilej prin care selectionerul Cosmin Contra a sustinut o conferinta de presa.

Cosmin Contra oare se piturcizeaza?

Observ, de la o vreme, cateva lucruri ingrijoratoare in ceea ce-l priveste pe antrenorul Nationalei,.

Alexandru Mitrita, reactie dupa victoria cu Insulele Feroe. Ce spune despre incidentul cu Cosmin Contra

Alexandru Mitrita a vorbit, sambata seara, dupa victoria Romaniei in fata reprezentativei Insulelor Feroe, scor 3-0, din preliminariile pentru Euro 2020.

Cosmin Contra, incantat de jocul Romaniei cu Insulele Feroe. Cat de grava este accidentarea lui Chiriches

Romania a invins, sambata, in deplasarea de la Torshavn, scor 3-0, pe Insulele Feroe, intr-un meci din etapa a saptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Viorica Dancila: imi doresc ca acest blocaj generat de presedintele Iohannis sa se incheie cat mai repede. ii solicit sa desemneze un premier

Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis sa-si indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai repede un nou prim-ministru. Aceasta alianta a austeritatii, care a pus la cale m.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )