Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cosmin Contra, inaintea partidei cu Insulele Feroe: Voi folosi cea mai buna echipa

Hotnews Hotnews,
 Cosmin Contra, inaintea partidei cu Insulele Feroe: Voi folosi cea mai buna echipa

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu va menja jucatori la meciul cu Insulele Feroe in vederea partidei urmatoare, cu Norvegia. continuă pe Hotnews

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

Gabi Balint, increzator in echipa lui Contra: Cred in calificarea la Euro Ce amintiri are de la prima intalnire dintre Romania si Insulele Feroe

Gabi Balint a vorbit, intr-un interviu pentru FRF, despre prima confruntare dintre Romania si Insulele Feroe, din 1992. Tricolorii se impuneau atunci cu 7-0, iar trei dintre goluri erau marcate de Balint. Fostul international este increzator ca echipa pregatita de Cosmin Contra poate obtine punctaj maxim din duelurile cu Insulele Feroe si Norvegia. Eu cred in calificarea voastra la Euro 2020! Si o sa cred pana la capat!, a spus Balint.

Euro 2020, preliminarii: Nationala Romaniei a ajuns in Insulele Feroe pentru meciul de sambata

Dupa un zbor de 4 ore, nationala Romaniei a ajuns la Torshavn, unde va evolua, sambata, in compania Insulelor Feroe, in preliminariile CE-2020.

Tricolorii au plecat spre Insulele Feroe

Jucatorii echipei nationale au luat, joi, drumul Insulelor Feroe pentru partida din preliminariile EURO 2020 programata sambata seara 19:00) impotriva insularilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )