Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mesajul selectionerului Mirel Radoi pentru romani

Online Sport Online Sport,
Mesajul selectionerului Mirel Radoi pentru romani

In conditiile starii de urgenta pe care o experimentam pentru a doua luna la rand, selectionerul Mirel Radoi aduce un mesaj de incredere si optimism pentru suporteri. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, scrisoare pentru Romania: Prin acest meci cu pandemia, ne calificam ca oameni + promisiune pentru fanii nationalei

Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Mirel Radoi, le-a transmis o scrisoare deschisa suporterilor tricolori, prin care le face o promisiune inaintea Sarbatorilor Pascale, in plina pandemie de coronavirus.

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Medicul Adrian Marinescu, recomandari pentru romani in Saptamana Mare: E bine sa faca cumparaturi online

Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase la Spitalul Matei Bals, a facut o serie de recomandari pentru romani in Saptamana Mare, cand, cel mai probabil, vor merge in numar mare la cumparaturi.

Raed Arafat, avertisment pentru romani, inainte de Paste! Cele 10 minute le pot fi fatale

Raed Arafat vine cu raspunsuri pentru cele mai mari curiozitati ale romanilor din aceasta perioada. Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar masurile de preventie impuse de autoritati nu ne permit nici macar o simpla imbratisare. Ce avertizari aduce secretarul de stat si care sunt ultimele sale sfaturi inainte de sarbatori? Raed Arafat, avertisment .

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )