Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect. continuă pe Hotnews

Maia Sandu, candidatul PAS la prezidentiale? Mihai Popsoi: De Maia Sandu ii e frica lui Dodon cel mai mult

Vicepresedintele PAS, Mihai Popsoi, sustine ca atat timp cat nu exista un candidat pe dreapta cu sanse mai mari decat Maia Sandu de a obtine victoria la prezidentiale, PAS nu va sprijini un candidat comun apartinic, asa cum propune PPDA, dar o va inainta pe Maia Sandu la aceasta functie.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

Primele nume anuntate de Mirel Radoi pentru barajul cu Islanda

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat, joi, primele nume care nu vor lipsi de pe lista jucatorilor selectionati pentru meciul cu Islanda din 26 martie, partida din barajul Ligii Natiunilor pentru EURO 2020.

Cel mai batran barbat de pe planeta are 112 ani! Iata care este secretul acestuia

Un japonez a fost recunoscut drept cel mai batran barbat de pe planeta.

Business report: Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania; Bancile si fintech-urile pot cere justificare pentru felul in care cheltui banii proprii. Retragerile repetate pot atrage blocarea contului

Aparatele foto digitale, pe cale de disparitie? Vanzarile sunt cu 87% mai mici fata de 2010, cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Avansul tehnologic a facut ca. Bursele lumii ataca maxime, iar la BVB reapar fantome. Poate sa se intample orice, spune un investitor. Indicele SP500 de la New York a atins un nou maxim.

Cat de mica este diferenta de la succes la esec - Unai Emery si cum ar fi putut deveni cel mai bun antrenor din lume

Ramas fara echipa dupa despartirea de Arsenal, Unai Emery a vorbit intr-un interviu pentru France Football despre cele mai recente experiente din cariera de antrenor. Spaniolul este convins ca la PSG a ratat sansa de a deveni cel mai bun tehnician din lume, insa Liga Campionilor a fost un vis interzis pe banca parizienilor. Emery a rememorat esecul usturator cu Barcelona din 2017 si este de parere ca echipa sa nu ar fi fost eliminata daca ar fi existat arbitrajul video.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

VIDEO Oscar 2020 Parasite, de Bong Joon Ho, marele castigator al serii: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun film strain si scenariu original Lista completa a castigatorilor

Parasite, de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Parasite a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international, cel mai bun scenariu original, iar regizorul Bong Joon-ho a primit premiul Oscar pentru regie. Parasite este primul film sud-coreean care castiga premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. vezi lista completa a castigatorilor.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )