Libnet.ro
UNICEF

17:30

Motivele pentru care Mirel Radoi considera ca anul 2019 a fost unul perfect pentru el

Hotnews Hotnews,
 Motivele pentru care Mirel Radoi considera ca anul 2019 a fost unul perfect pentru el

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, intr-un interviu pentru site-ul FRF, ca pentru el 2019 a fost un an perfect si ca la prima reprezentativa principiul dupa care se va ghida va fi disciplina. continuă pe Hotnews

Planurile lui Mirel Radoi la echipa nationala a Romaniei. Dupa ce principii se va ghida la prima reprezentativa

Mirel Radoi a facut bilantul lui 2019, an pe care il considera perfect si a numit principiile dupa care se va ghida in 2020, cand va debuta ca selectioner al echipei nationale mari a Romaniei.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Motivul pentru care Adrian Enache inca nu s-a casatorit cu Iuliana Marciuc. Ce spune vedeta TVR

Adrian Enache si Iuliana Marciuc formeaza un cuplu de foarte multi ani, insa nu au ajuns nici pana la final de 2019, in fata altarului. Multi s-au intrebat care a fost motivul din spatele acestei decizii, mai ales ca ei se iubesc de peste doua decenii. De asemenea, prezentatoarea TV a oferit detalii despre relatia .

Adevaratul motiv pentru care Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au despartit. Bruneta a pierdut si o sarcina cu el

Printre cunoscutele relatii din showbiz-ul romanesc de la inceputuri s-a aflat si povestea de iubire dintre Adelina Pestritu si Liviu Varciu. Care a fost adevaratul motiv al divortului lor fulgerator si ce s-a zvonit despre sarcina pierduta in timpul relatiei lor? Adevaratul motiv al divortului dintre Pestritu si Varciu Ea era o bruneta extrem de .

Motivul pentru care ungurii nu vor mai participa la Eurovision 2020. Tocmai ce si-au pus toata lumea in cap!

La Concursul Eurovision 2020 de la Rotterdam va fi prima data cand Ungaria nu va concura din 2010, tara concurand de 19 ori din 1993. Care este motivul pentru care ungurii si-au pis lumea in cap si nu participa la Eurovision 2020 O sursa de la MTVA, radiodifuzorul national, a declarat pentru The Guardian ca .

Nimeni nu stie asta. Motivul pentru care Raluca Badulescu poarta peruca aproape mereu

Raluca Badulescu, jurata de la Bravo, ai Stil, este cunoscuta drept o persoana extrovertita, lucru care se reflecta si in modul in care se imbraca. De multi ani, are propriul trademark, reprezentat prin nelipsitele unghii rosii, bijuteriile in culoare aurie, iar de ceva vreme si diferitele peruci cu care apare peste tot. De ce le .

Anul 2019, in cinematografie: Filmele biografice s-au impus in sezonul premiilor. Cannes si-a mentinut statutul de cel mai important festival

Lungmetrajele biografice s-au impus anul acesta in sezonul premiilor, iar Cannes si-a mentinut statutul de cel mai important festival de film din lume. Productiile romanesti care s-au remarcat in festivaluri si la galele academiilor de film au fost Monstri. , Cadoul de Craciun si Ivana cea groaznica.

Top 5 evenimente care au marcat anul 2019

2019 e pe cale sa se incheie. A fost un an cu multe evenimente in plan politic si social. Unele te-au socat, altele te-au bucurat, altele te-au indignat. Ti-am pregatit un top 5, ca sa vezi.

Anul 2019, cel mai bun pentru ecosistemul de startup-uri din Romania

2019 are deja toate atributele unui an de referinta pentru dezvoltarea ecosistemului local de startup-uri. Acesta a crescut in 2019 si a atras interesul investitorilor externi, astfel ca finantarea startup-urilor s-a diversificat si a devenit mai accesibila, arata o analiza realizata de EY Romania.

Motivul tulburator pentru care o femeie i-a furat nou-nascutul prietenei sale

O femeie din China a fost arestata dupa ce i-ar fi furat nou-nascutul prietenei sale, pentru a-i dovedi familiei sale ca a nascut.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )