Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ronald Koeman, internat de urgenta din cauza unei probleme cardiace

Hotnews Hotnews,
 Ronald Koeman, internat de urgenta din cauza unei probleme cardiace

Selectionerul Olandei, Ronald Koeman, a fost internat in spital, duminica, la Amsterdam, din cauza unei probleme cardiace, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului, dupa decizia CJUE privind poluarea in Bucuresti: O tara intreaga este astazi condamnata din cauza unei administratii locale iresponsabile

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a lansat joi un nou atac la adresa Gabrielei Firea, sustinand ca decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene este urmarea unei administratii locale iresponsabile, care nu a luat masuri. El a avertizat ca, desi acum nu sunt prevazute sanctiuni, Romania risca o noua procedura de infrigement din cauza poluarii si santiuni de de 1,6 milioane de euro.

Ronald Koeman la un pas de o tragedie

Fostul international olandez Ronald Koeman, in prezent selectionerul nationalei batave, a trecut duminica prin momente delicate.

Wizzair prelungeste suspendare zborurilor din cauza noilor restrictii impuse

Vaccinurile pentru rujeola, in pericol sa nu se mai livreze din cauza blocajelor aeriene

UNICEF avertizeaza ca zeci de tari risca sa nu mai primeasca vaccinuri, in special pe cel pentru rujeola, din cauza restrictiilor de transport aerian decise pe fondul pandemiei de coronavirus. intreruperea vaccinarii de rutina, in special in tarile cu sistem de sanatate fragil, ar putea duce la epidemii dezastruoase.

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Cum e stransa Firea cu usa de catre Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti

Gabriela Firea e stransa cu usa de Guvernul Orban din cauza poluarii din Bucuresti, pe care n-o poate nega. Iar Guvernul are si argumente: o posibila sanctiune de 1,6 milioane de euro pe care.

SUA inregistreaza peste doua mii de morti din cauza Covid-19 a treia zi consecutiv

Statele Unite au inregistrat 2. 053 de morti din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

UPDATE Alte 22 decese din cauza coronavirusului Bilantul ajunge la 717

Romania trece pragul de 700 de decese. Joi dupa amiaza au fost raportate alte 22 de morti din cauza COVID-19, bilantul ajungand la 717, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Sase dintre persoanele decedate sunt din Suceava, iar alte sase din Mures.

Amenda de 160.000 de lei anulata de judecatori din cauza unei greseli de amator facute de agentul constatator

Tribunalul Timis a emis recent sentinta finala intr-un proces in care o firma din Timisoara amendata cu suma de 160. 000 de lei a contestat procesul-verbal in instanta.

Ambulantier din Suceava, mort din cauza coronavirusului

Un ambulantier in varsta de 60 de ani, din Suceava, a murit din cauza coronavirusului, a declarat Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )