Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan Kuntz, selectionerul Germaniei Under 21: Ianis e un jucator extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toata echipa

Hotnews Hotnews,
 Stefan Kuntz, selectionerul Germaniei Under 21: Ianis e un jucator extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toata echipa

Selectionerul nationalei de tineret a Germaniei, Stefan Kuntz, a declarat, miercuri, ca echipa Romaniei a reusit sa ajunga in semifinale la Campionatul European datorita talentului si muncii, subliniind ca la meciul de joi nu a pregatit un plan special pentru Ianis Hagi. continuă pe Hotnews

CE Under 21: Germania s-a calificat in semifinale (1-1 cu Austria); Danemarca a castigat cu Serbia (scor 2-0), dar este eliminata

Germania a terminat la egalitate cu Austria, scor 1-1, in ultimul meci al Grupei B de la CE Under 21. in urma acestui rezultat, nemtii au incheiat pe prima pozitie in grupa si si-au asigurat astfel prezenta in semifinalele competitiei. in cealalta partida a serii, Danemarca a invins-o pe Serbia, scor 2-0, si s-a clasat pe locul doi in Grupa B, iesind din calculele calificarii.

Antrenorul Germaniei U 21: Avem un plan special pentru echipa Romaniei Ce spune despre Ianis Hagi

Selectionerul nationalei de tineret a Germaniei, Stefan Kuntz, a vorbit in termen elogiosi la adresa Romanie, ila conferinta de presa premergatoare meciului din semifinalele CE de tineret.

Care este principalul atu al Germaniei, adversara Romaniei din semifinalele Campionatului European Under 21

Romania va intalni joi, de la ora 19. 00, Germania in semifinalele Campionatului European de fotbal, rezervat nationalelor Under 21.

CE Under 21: Semifinala Germania vs Romania va fi arbitrata de israelianul Orel Grinfeld

Meciul pe care reprezentativa de tineret a Romaniei il va disputa, joi, cu nationala Gemaniei, in semifinalele Campionatului European under 21, va fi arbitrat de israelianul Orel Grinfeld.

CE Under 21: Bulgarul Georgi Kabakov va arbitra meciul Franta vs Romania

Bulgarul Georgi Kabakov va conduce la centru partida Franta Romania, care se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22. 00, in ultima etapa a grupei C a Campionatului European under 21.

VIDEO CE Under 21: Spania, prima echipa calificata in semifinale (5-0 cu Polonia); Italia a incheiat pe locul 2 in Grupa A (3-1 cu Belgia)

Spania este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, dupa ce a castigat Grupa A, sambata, in urma victoriei cu 5-0 in fata Poloniei.

CE Under 21: Romania - Franta (de la 22:00) La un pas de semifinale si calificarea la JO 2020

Dupa doua victorii entuziasmante cu Croatia si Anglia, nationala Under 21 a Romaniei trebuie sa faca si ultimul pas pentru a obtine calificarea in semifinalele Euro 2019 si pentru a primi biletele pentru JO de la Tokyo din 2020. Baietii lui Mirel Radoi dau piept cu Franta de la ora 22:00, intr-o partida in care au mai multe variante pentru a merge mai departe in competitie: victoria, remiza sau chiar o infrangere dar nu la mai mult de doua goluri diferenta. Confruntarea va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA).

Romanii s-au speriat de caldura, nemtii s-au adaptat: Decizie luata de selectionerul Germaniei inaintea meciului de joi

Mihai Stoichita a calificat drept criminala decizia UEFA, care a programat semifinala Germania U-21 Romania U-21 de la ora 18. 00, ora locala, cand vor fi peste 40 de grade Celsius la Bologna. Nemtii, in schimb, au luat masuri pentru a se descurca mai usor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )