Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cupa Davis: Spania si Marea Britanie, ultimele echipe calificate in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Spania si Marea Britanie, ultimele echipe calificate in semifinale

Tabloul semifinalelor din Cupa Davis a fost completat de Spania si Marea Britanie. Cu un Rafael Nadal in zi de gratie, tara gazda a competitiei a invins-o in sferturi pe Argentina, scor 2-1, meciul de dublu fiind cel decisiv. Confruntarea Marea Britanie vs Germania s-a incheiat dupa primele doua partide de simplu, scor 2-0 in favoarea britanicilor. continuă pe Hotnews

Canada, prima semifinalista la Cupa Davis

Echipa Canadei a invins, joi seara, Australia si a devenit prima echipa calificata in semifinalele noului format al Cupei Davis, faza finala cu 18 echipe.

Marea Britanie reintroduce castorii pentru a se apara de inundatii: Rozatoarele au disparut din raurile arhipelagului inca din secolul al XVI-lea

Castorii vor fi reintrodusi in doua zone din Marea Britanie care se bazeaza pe capacitatea lor inegalabila de a construi baraje pentru a preveni inundatiile, relateaza AFP miercuri preluata de.

BREXIT. Premierul Boris Johnson promite sa scoata Marea Britanie din UE pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la finalul lui 2020

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marti, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn, ca va scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie. Premierul britanic a mai spus.

Rafael Nadal, nemultumit de programul meciurilor din Cupa Davis

Rafael Nadal 1 ATP) a criticat programul din Cupa Davis, dupa ce meciul de dublu decisiv pentru intalnirea dintre Spania si Rusia a inceput la ora 00:45 ora locala). Liderul mondial a afirmat ca programul este dificil atat pentru jucatori, cat si pentru public. El a propus ca sesiunea de dimineata sa inceapa mai devreme, pentru a evita disputarea meciurilor la ore foarte tarzii.

Haos la Cupa Davis. Meciuri terminate la 4 dimineata, jucatori nemultumiti

Noul format al Cupei Davis, unul care se doreste revolutionat si generator de audiente, ridica serioase probleme.

Roberto Bautista Agut s-a retras din echipa de Cupa Davis a Spaniei

Jucatorul de tenis Roberto Bautista Agut s-a retras din echipa de Cupa Davis a Spaniei, unde era num.

Cupa Davis: Serbia lui Djokovic trimite echipa Frantei acasa

Franta a fost eliminata in faza grupelor la Cupa Davis, care se desfasoara la Madrid, dupa ce a pier.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn lanseaza cel mai radical program electoral al laburistilor din ultimele decenii

Liderul Partidului Laburist britanic, Jeremy Corbyn, a dezvaluit manifestul electoral partidului din opozitie, joi, prezentand planurile sale radicale de a transforma Marea Britanie, prin masuri cu puternice accente de stanga, inclusiv cresterea salariilor din sectorul public, cresterea taxelor pentru companii si o nationalizare a infrastructurii tarii, informeaza Reuters.

Marea Britanie: Liderul laburist Jeremy Corbyn va ramane neutru in cazul unui al doilea referendum pentru Brexit

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, principalul partid de opozitie din Regatul Unit, a declarat vineri ca va ramane neutru in cazul unui nou referendum pentru Brexit, pe care vrea sa il organizeze daca va ajunge la putere in Marea Britanie in urma alegerilor de luna viitoare, informeaza dpa si AFP, scrie Agepres.

Liderul Bisericii Anglicane: Nici Iisus nu ar primi viza pentru Marea Britanie in baza sistemului de imigrare promovat de Boris Johnson

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, critica sistemul de imigrare selectiva promovat de premierul Boris Johnson, sustinand ca nici Iisus nu ar avea sanse de a primi viza pentru Marea Britanie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )