Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cupa Mondiala a Cluburilor: Monterrey vs Al-Sadd 3-2 Mexicanii se vor duela cu Liverpool in semifinala

Hotnews Hotnews,
 Cupa Mondiala a Cluburilor: Monterrey vs Al-Sadd 3-2 Mexicanii se vor duela cu Liverpool in semifinala

Monterrey Mexic), campioana CONCACAF, a invins formatia Al-Sadd Qatar), antrenata de Xavi si reprezentanta tarii gazda, scor 3-2, si s-a calificat in semifinale la Cupa Mondiala a Cluburilor. continuă pe Hotnews

VIDEO Cupa Mondiala a Cluburilor: Al Hilal vs Esperance Tunis 1-0 Bafetimbi Gomis il duce pe Razvan Lucescu in semifinale

Al Hilal Arabia Saudita), echipa antrenata de Razvan Lucescu si campioana a Asiei, a invins formatia Esperance Tunis, campioana Africii, scor 1-0, si s-a calificat in semifinale la Cupa Mondiala a Cluburilor.

VIDEO Cupa Mondiala a Cluburilor: Al Sadd s-a calificat in turul doi (3-1 vs Hienghene dupa prelungiri)

Formatia din Qatar Al Sadd s-a calificat, miercuri, la Doha, in turul doi al Cupei Mondiale a Cluburilor, trecand in prima runda de echipa Hienghene Sport Noua Caledonie), scor 3-1 dupa prelungiri.

Cupa Mondiala a Cluburilor debuteaza miercuri - Razvan Lucescu, prezent cu Al-Hilal

Miercuri, 11 decembrie, isi deschide portile editia a 16-a a Campionatului Mondial al Cluburilor FIFA. Tara care va gazdui cele 8 meciuri este Qatar, iar turneul din 2019 se va desfasura in perioada 11-21 decembrie. Antrenorul roman, Razvan Lucescu, va fi si el prezent la competitie, cu Al-Hilal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )