Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cupa Romaniei: Poli Iasi - U Craiova, meciul zilei din sferturi

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: Poli Iasi - U Craiova, meciul zilei din sferturi

Dupa ce Dinamo a obtinut marti calificarea in semifinale, miercuri se disputa alte doua confruntari din sferturile Cupei Romaniei la fotbal. Derbiul zilei va fi cel dintre Poli Iasi si U Craiova. Intra in material pentru a vedea programul disputelor si al televizarilor. continuă pe Hotnews

Cupa Romaniei: Poli Iasi, in semifinale dupa un final de meci electrizant (3-2 vs CSU Craiova)

Poli Iasi a profitat din plin de erorile din defensiva celor de la CSU Craiova, s-a impus cu 3-2, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

Poli Iasi elimina Craiova din Cupa Romaniei dupa un meci nebun

Partida clasica de Cupa Romaniei in Copou, cu cinci goluri, rasturnari de scor si un final interzis cardiacilor.

Asa am trait Poli Iasi - Craiova. Nebunie de meci in Copou

S-a jucat miercuri seara in Copou pentru un loc in semifinalele Cupei Romaniei. Adversare au fost Poli Iasi si CS Universitatea Craiova, doua echipe cu obiective diferite in campionat.

Mircea Rednic scrie istorie la Poli Iasi dupa primul succes in Copou

Victoria obtinuta de Poli Iasi impotriva Universitatii Craiova, cu 3-2, reprezinta primul succes din mandatul lui Mircea Rednic pe banca moldovenilor.

Poli Iasi se califica in semifinalele Cupei Romaniei, dupa un meci intens disputat si decis in ultimele minute

Dupa seara de miercuri, avem trei echipe din tabloul semifinalelor Cupei Romaniei, cea mai recenta calificare fiind reusita de Poli Iasi.

Gigi Becali: Mi-au cerut 200 000 euro ca sa castig campionatul. Ancheta interna la Poli Iasi

La Poli Iasi se va demara o ancheta interna pentru a se verifica acuzatiile ridicate de Gigi Becali. Finantatorul FCSB a declarat recent ca, in 2018, cei de la Poli Iasi i-au cerut 200. 000 de euro pentru a lasa FCSB-ul sa castige campionatul. Anuntul a fost facut de presedintele Poli Iasi, Ciprian Paraschiv.

S-au aflat primele doua semifinaliste din Cupa Romaniei, dupa ce Sepsi Sfantu Gheorghe a invins Petrolul Ploiesti

Cupa Romaniei a ajuns pana in sferturile de finala, miercuri disputandu-se doua dintre partidele acestei faze ale competitiei.

Presedintele clubului Poli Iasi, replica dura pentru Becali: Dumnealui s-o fi pricepand sa care valize. Iasul nu e stana

Ciprian Paraschiv, presedintele executiv al clubului de fotbal Politehnica Iasi, a reactionat cu o replica dura la declaratiile facute de Gigi Becali zilele trecute.

A fost blat la Academica Clinceni cu Dinamo in Cupa Romaniei? Raspunde Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor

Numeroase speculatii au aparut pe seama meciului dintre Academica Clinceni si Dinamo din sferturile Cupei Romaniei, nu putini fiind cei care au privit cu suspiciune rezultatul final.

Cupa Romaniei: Sepsi Sfantu Gheorghe, a doua echipa calificata in semifinale (1-0 vs Petrolul Ploiesti)

Sepsi Sfantu Gheorghe s-a impus, miercuri, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Petrolul Ploiesti. in urma acestui rezultat, echipa antrenata de Leo Grozavu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )