Libnet.ro
UNICEF

13:15

Surpriza la Campionatul Mondial de handbal

Online Sport Online Sport,
Surpriza la Campionatul Mondial de handbal

Olanda a pierdut al doilea meci in grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia, dar pastreaza sanse pentru calificarea in semifinale. continuă pe Online Sport

Asa am trait Romania - Rusia la Campionatul Mondial de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi continua drumul la Campionatul Mondial din Japonia. Tricolorele au intalnit Rusia, duminica dimineata de la ora 8:00, in prima partida din grupele principale.

Campionatul Mondial de handbal feminin: Romania pierde in fata Rusiei si rateaza orice sansa pentru medalii

Nationala de handbal feminin a Romaniei a piedut, duminica, in fata Rusiei, scor 18-2710-10), primul meci din grupa principala II, la Campionatul Mondial din Japonia, informeaza Digi Sport. Astfel,.

Handbal feminin: Romania a fost invinsa de Rusia la Campionatul Mondial din Japonia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa de Rusia cu scorul de 27-18 10-10), duminica, la Kumamoto, in Grupa principala II a Campionatul Mondial din Japonia.

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Programul Romaniei in grupa principala la Campionatul Mondial

Romania a ajuns in primele 12 echipe la Campionatul Mondial din Japonia dupa o victorie senzationala obtinuta in ultimele secunde in fata Ungariei.

ROMANIA - RUSIA. CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Tricolorele au fost invinse de Rusia cu 27-18, la Campionatul Mondial din Japonia

ROMANIA - RUSIA ONLINE STREAM la CAMPIONATUL MONDIAL de HANDBAL. Misiune imposibila pentru tricolore

Omul cu norocul pentru Romania la handbal. Dan Petrescu a trait intens meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial din Japonia

Fostul mare international Dan Petrescu, un om obisnuit cu marea performanta in tricoul primei reprezentative, a urmarit cu sufletul la gura meciul nationalei de handbal cu Ungaria la Mondialul nipon.

Mandrie de roman. Vasile Lupasc a cucerit 4 medalii de aur la Campionatul Mondial de karate din Italia: A fost cel mai bun campionat din cariera mea

Targovisteanul Vasile Lupasc, istoric si scriitor, cel care a reusit sa aduca in tara un manuscris valoros despre viata lui Vlad Tepes, dosit prin bibliotecile Vaticanului, a reusit sa obtina 4 medalii de aur la ultimul Campionat Mondial de Karate, in Italia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )