Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO WTA Doha: Petra Kvitova a invins-o pe Ashleigh Barty in semifinale Meci pentru titlu cu Aryna Sabalenka

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Doha: Petra Kvitova a invins-o pe Ashleigh Barty in semifinale Meci pentru titlu cu Aryna Sabalenka

Petra Kvitova 11 WTA, cap de serie nr. 8) si Ashleigh Barty principala favorita) au oferit un meci spectaculos in semifinalele turneului de la Doha. Jucatoarea din Cehia s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-4 si se va duela cu Aryna Sabalenka 13 WTA, favorita 9) pentru titlu. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Karolina Pliskova, invinsa de Ons Jabeur Barty, Bencic, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in sferturi (Rezultatele zilei)

Dupa ce Kiki Bertens a fost eliminata de Saisai Zheng, ziua de miercuri a mai adus o surpriza la Doha. Tunisianca Ons Jabeur 44 WTA) a invins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, si s-a calificat in sferturi. in aceeasi runda au avansat si favorite precum Ashleigh Barty abandon al adversarei), Belinda Bencic, Petra Kvitova, Aryna Sabalenka sau Garbine Muguruza.

WTA Doha: Elise Mertens, detinatoarea trofeului, eliminata Barty, Pliskova, Bencic, Kvitova, Sabalenka si Muguruza, in optimi

Elise Mertens, campioana en-titre a competitiei de la Doha si cap de serie nr. 16, a fost eliminata, marti, in turul al doilea al competitiei, dupa ce a pierdut in fata Yuliei Putintseva 32 WTA). in optimi s-au calificat favorite precum Ashleigh Barty principala favorita), Karolina Pliskova 3), Belinda Bencic 4), Petra Kvitova 8), Aryna Sabalenka 9) si Garbine Muguruza 11).

Liderul mondial Ashleigh Barty se distanteaza de Simona Halep in clasamentul WTA

Prin calificarea sa in optimile de finala de la Doha, jucatoarea australiana Ashleigh Barty se distanteaza de Simona Halep, in ierarhia tenisului mondial feminin.

Rybakina, ajunsa din urma de efort: s-a retras inaintea duelului cu Ashleigh Barty, de la Doha!

Performera acestui inceput de an in tenisul feminin, Elena Rybakina, cu patru finale jucate in primele cinci turnee la care a luat startul, a ajuns sa plateasca pretul pentru turul de forta si programul sau ultra-incarcat. Reprezentanta Kazahstan-ului a fost nevoita sa se retraga inaintea celui de-al 26-lea sau meci in sezon, cu liderul mondial Ashleigh Barty, din optimile turneului de la Doha, din cauza unei accidentari la aductori.

WTA Doha: Kiki Bertens, eliminata in optimi de Saisai Zheng

Kiki Bertens, locul 6 in clasamentul WTA si cap de serie nr. 7, a fost eliminata, miercuri, in optimile competitiei de la Doha. Olandeza a fost invinsa de chinezoaica Saisai Zheng 37 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-4, dupa doua ore si 12 minute de joc.

WTA Doha: Svetlana Kuznetsova, in semifinale dupa ce a eliminat-o pe Belinda Bencic Duel cu Aryna Sabalenka

Veterana Svetlana Kuznetsova 34 ani, 46 WTA) a produs surpriza sferturilor de la Doha eliminand-o pe elvetianca Belinda Bencic favorita nr. 4, ocupanta locului 9 mondial), in doua seturi identice, 6-4, 6-4, informeaza Agerpres.

inca o mamica a revenit in circuitul WTA: Doha, primul sau turneu dupa trei ani

Dubla Dubai - Doha a adus in prim-plan o noua poveste si o noua revenire, dupa cea a fostului numar unu din Belgia, Kim Clijsters. Yaroslava Shvedova, nascuta in Rusia dar reprezentand Kazahstan-ul, la fel ca Elena Rybakina, a jucat luni primul sau meci in circuit de la Roland Garros 2017 incoace.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )