Libnet.ro
UNICEF

00:06

VIDEO WTA Lyon: Sofia Kenin s-a calificat in semifinale; Caroline Garcia, eliminata (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Lyon: Sofia Kenin s-a calificat in semifinale; Caroline Garcia, eliminata (Rezultatele zilei)

Sofia Kenin 5 WTA), principala favorita, a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe frantuzoaica Oceane Dodin 130 WTA), obtinand calificarea in semifinalele turneului de la Lyon. O alta favorita a gazdelor, Caroline Garcia 46 WTA, cap de serie numarul 3) a parasit si ea competitia in faza sferturilor. continuă pe Hotnews

WTA Lyon: Sofia Kenin s-a calificat in optimi Duel cu Jaqueline Cristian

Sofia Kenin 5 WTA, principala favorita) s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de la Lyon. Americanca s-a impus, scor 6-4, 6-3, in fata Vitaliei Diatchenko Rusia, 107 WTA), dupa o ora si 25 de minute de joc.

VIDEO WTA Lyon: Jaqueline Cristian, eliminata de Sofia Kenin dupa ce a avut minge de meci

Jaqueline Cristian 174 WTA) a aratat un tenis incantator in confruntarea cu Sofia Kenin 5 WTA), principala favorita, din optimile turneului de la Lyon. Romanca a castigat la tie-break primul set si a avut minge de meci la 5-3 in actul al doilea. Campioana ultimei editii de la Australian Open si-a adjudecat apoi urmatoarele patru game-uri din mansa secunda si s-a impus si in decisiv. A fost 6-75), 7-5, 6-4 pentru Kenin, dupa o lupta de doua ore si 31 de minute.

Sofia Kenin, impresionata de Jaqueline Cristian, care a fost aproape sa o elimine din turneul de la Lyon

Sofia Kenin 5 WTA) a reusit cu greu sa se califice in sferturile de finala de la Lyon, la finele unui meci dificil cu Jaqueline Cristian 162 WTA), americanca avand cuvinte de lauda la adresa romancei.

Reactia WTA, dupa jocul impresionant al lui Jaqueline Cristian in duelul cu Sofia Kenin

Jaqueline Cristian 162 WTA) si-a oprit parcursul in optimile de finala de la Lyon, insa a facut o impresie foarte buna, jucand de la egal la egal cu campioana de la Australian Open, Sofia Kenin 5 WTA).

WTA Lyon: Laura Paar s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Laura Ioana PaarJulia Wachaczyk RomaniaGermania) s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului WTA International de la Lyon Franta).

WTA Lyon: Perechea Andreea MituRaluca Olaru s-a calificat in sferturi, faza in care va juca si Laura Paar

Perechea Andreea MituRaluca Olaru, cap de serie numarul 4, a invins, marti, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-4, cuplul francez Estelle CascinoElsa Jacquemot, calificandu-se in sferturile de finala ale probei dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Lyon.

WTA Lyon: Irina Bara, eliminata in optimi de Daria Kasatkina

Irina Bara 168 WTA) a avut pasaje foarte bune de joc contra Dariei: stie sa varieze, are lovituri clare, poate rezista schimburilor prelungite de pe baseline, dar si sa vina cu ruperi de ritm scurte sau slice). A avut insa in fata o jucatoare cu mare experienta, iar in punctele importante Kasatkina 73 WTA) a aratat din plin acest lucru. Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2 si a obtinut calificarea in sferturile turneului International de la Lyon.

WTA Lyon: Ana Bogdan a parasit competitia in primul tur

Ana Bogdan 90 WTA) a fost eliminata in prima runda a turneului WTA International de la Lyon. Romanca a cedat in trei seturi in fata cehoaicei Tereza Martincova 132 WTA), scor 3-6, 6-4, 3-6, dupa o partida de o ora si 58 de minute.

WTA Lyon: Andreea Mitu si Raluca Olaru, eliminate in sferturile probei de dublu

Perechea Andreea MituRaluca Olaru, cap de serie numarul 4, a parasit proba de dublu din cadrul turneului de la Lyon in faza sferturilor.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )