Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum a reactionat Cristina Neagu la aflarea vestii ca Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European

Adevărul Adevărul,
Cum a reactionat Cristina Neagu la aflarea vestii ca Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European

Cristina Neagu nu a prins pe teren finalul meciului cu Ungaria, ea accidentandu-se in repriza secunda si fiind nevoita sa paraseasca sala pe targa. continuă pe Adevărul

ANALIZA Cine este Rusia si cum ar putea fetele noastre sa se califice n finala CE de handbal feminin - Marea problema, asumarea liderului n lipsa Cristina Neagu

Romania va fi nevoita sa lupte contra Rusiei in semifinalele CE de handbal feminin fara Cristina Neagu, sportiva care a strans cele mai multe minute jucate la acest turneu final european pentru echipa lui Ambros Martin - 335. in plus, Cristina a punctat de 44 de ori, fiind cea mai buna marcatoare a tricolorelor. Formatia lui Trefilov este foarte buna pe extreme, acolo de unde au venit cele mai multe goluri. Romania vs Rusia AccorHotels Arena -Paris), de la ora 18:30 - in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cristina Neagu, nainte de marele duel cu Rusia: Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Nu va putea ajuta nationala de handbal feminin de pe teren, dar o va face din tribune. Cristina Neagu este marea absenta a tricolorelor la duelul foarte dificil cu Rusia, din semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris pe Instagram cea mai buna marcatoare de pana acum a nationalei la CE din Franta.

Presa maghiara, ingrozita de ce a patit Cristina Neagu: Descrierea fazei care a incheiat Euro pentru vedeta Romaniei

Cristina Neagu 30 de ani) s-a rupt in minutul 52 al meciului Romania Ungaria, atunci cand adversarele conduceau cu 27-26. intr-un final, fara Neagu pe teren, unguroaicele s-au impus la doua goluri diferenta.

Romania se lupta si pentru Cristina Neagu: Ce au facut fetele dupa accidentarea teribila suferita de liderul lor

Cristina Neagu 30 de ani) a trait un cosmar in ultimele ore, afland ca va reveni pe teren abia in toamna anului 2019.

Verdict crunt pentru Cristina Neagu

Accidentata la genunchi in timpul meciului Romania - Ungaria de la Campionatul European, Cristina Neagu a aflat joi dimineata verdictul medicilor.

Vesti crunte despre Cristina Neagu. Handbalista are ruptura de ligamente si va sta in repaus sase luni

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentata grav in finalul meciului Ungaria - Romania 31-29, a primit un verdict crunt dupa investigatiile la genunchi din aceasta dimineata: nu va mai juca in acest sezon si va.

CE Handbal (f): Cristina Neagu, posibila ruptura de ligamente ncrucisate - va efectua joi un RMN/ Bianca Bazaliu, nlocuitoarea de urgenta

Accidentata la genunchiul drept in minutul 52 al partidei cu Ungaria, Cristina Neagu va efectua joi un RMN si va ramane alaturi de echipa si in semifinala de vineri, pe care Romania calificata in proportie de 99%) o va juca impotriva Rusiei. Martin Ambros s-a gandit deja la o posibila inlocuitoare si Bianca Bazaliu ar urma sa ajunga in Paris pentru a se alatura tricolorelor. Jucatoarea in varsta de 21 de ani evolueaza pentru CSM Bucuresti, echipa alaturi de care a castigat Liga Campionilor in 2016.

CUMPLIT: Cristina Neagu, accidentare HORROR in meciul cu Ungaria. A ajuns la SPITAL! Detalii de ultim moment despre cea mai buna handbalista a lumii (FOTO)

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii,a suferit o accidentare teribila in meciul cu Ungaria. Sportiva se afla in atac si incerca sa arunce la poarta, dar i-a alunecat piciorul si s-a.

Crina Pintea acuza iar arbitrajul si sufera pentru Cristina Neagu: Ma doare sufletul pentru ea!

Romania a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar va obtine calificarea in semifinalele competitiei daca, in ultimul meci al grupei, Germania nu bate la 11 goluri Olanda.

Zile NEGRE pentru Cristina Neagu: Medicii au facut ANUNTUL cumplit. Din pacate, piciorul handbalistei.... (FOTO)

Cristina Neagu, principala marcatoare a Romaniei, priveste din tribune meciul disputat de tara noastra impotriva Rusiei, in semifinalele Campionatului European de Handbal. Neagu a postat pe Instagram un mesaj.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )