Libnet.ro
UNICEF

11:01

Dubla lovitura pentru Romania! Calificarea in semifinalele Campionatului European vine la pachet cu un bonus

Adevărul Adevărul,
Dubla lovitura pentru Romania! Calificarea in semifinalele Campionatului European vine la pachet cu un bonus

Romania a incheiat pe locul 2 Grupa Principala II de la Campionatului European din Franta, chiar daca a fost invinsa de Ungaria, in ultima partida. continuă pe Adevărul

Calcule: Cum poate ajunge Romania in semifinalele Campionatului European. Suntem la mana noastra!

Suntem in ziua finala a fazei grupelor principale la Campionatul European de handbal feminin si in grupa din care face parte Romania cinci echipe lupta pentru primele doua locuri.

ANALIZA De ce meciul cu Ungaria devine vital pentru calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului European de handbal feminin

Romania a pierdut meciul cu Olanda, dar pastreaza in continuare sanse de calificare in semifinalele Campionatului European.

Ordin de sus! Cum a renascut nationala Rusiei, adversara Romaniei din semifinalele Campionatului European

Romania va intalni nationala Rusiei in semifinalele Campionatului European de handbal, care se desfasoara in Franta.

Romania, in delir: Nationala e in semifinalele Campionatului European! Stim cand si cu cine joaca fetele

La capatul unei seri de cosmar in care au fost invinse la doua goluri de Ungaria si au si pierdut-o pe Cristina Neagu pentru restul turneului, fetele pregatite de Martin Ambros au rasuflat usurate.

Cum poate ajunge Romania in semifinalele Campionatului European de handbal. Toate calculele calificarii!

Chiar daca este foarte greu de digerat, esecul fara drept de apel din meciul cu Olanda nu scade drastic sansele de calificare ale Romaniei intre primele patru echipe de pe continent.

Intariri din tara pentru Romania inaintea semifinalei cu Rusia

Romania s-a calificat dupa opt ani in semifinalele Campionatului European si va avea doua meciuri in care va lupta pentru medalie.

Asa am trait Romania - Ungaria pentru un loc in semifinalele Campionatului European

Romania a intalnit Ungaria in meciul decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin.

Romania pierde cu Ungaria in ultimul meci din grupe. UPDATE: Calificare in extremis in semifinale!

Echipa Romaniei avea nevoie de victorie sau meci egal cu Ungaria pentru a obtine calificarea in semifinalele Campionatului European, dar am pierdut la doua goluri si am ramas la mana rezultatului dintre Olanda si Germania. Batavele s-au impus la sase goluri diferenta, scor 27-21, astfel ca Romania se califica in semifinale de pe locul doi si va intalni Rusia! .

CE Handbal (f): Romnia vs Ungaria (de la ora 19:00)/ Calificarea n semifinale depinde doar de noi - Victorie sau remiza cu Ungaria

Victoria cu Spania 27-25) ne-a adus la un singur pas distanta de calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin, Neagu, Pintea si compania avand nevoie de o victorie sau de o remiza cu Ungaria pentru a fi sigure de accederea in penultimul act al competitiei. Romania vs Ungaria va fi in direct pe TVR1 si TVRHD si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:00.

LIVE Romania - Ungaria (19:00)

Romania intalneste Ungaria in meciul decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Urmariti partida live text in aceasta pagina incepand cu ora 19:00.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )