Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca, in sferturi, la Miami, cu una dintre cele mai frumoase sportive din Asia

Adevărul Adevărul,
FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca, in sferturi, la Miami, cu una dintre cele mai frumoase sportive din Asia

Simona Halep este la numai un pas de semifinalele turneului de la Miami, acolo unde poate ajunge daca o invinge pe chinezoaica Qiang Wang. continuă pe Adevărul

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al treilea al turneului de la Miami, unde o va antalni pe Polona Hercog.

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, duminica,.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi la Miami

Pentru Simona Halep certitudinea dupa calificarea in sferturi era ca va juca impotriva unei chinezoaice pe care o cheama Wang.

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )