Libnet.ro
UNICEF

18:00

Halep, pur si simplu irezistibila: Simona e in semifinalele de la Cincinnati, dupa o noua victorie formidabila

Adevărul Adevărul,
Halep, pur si simplu irezistibila: Simona e in semifinalele de la Cincinnati, dupa o noua victorie formidabila

Simona Halep isi continua sezonul de vis: tocmai a ajuns la victoria cu numarul 45 din 2018 si trebuie sa mai castige doua meciuri pentru a lua trofeul cu numarul patru din actuala stagiune. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic

SimonaHalep, locul I WTA, s-a calificat, joi, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic Australia), locul 58 WTA, in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3. Meciul a fost.

Simona Halep pentru a patra oara consecutiv n semifinale la Cincinnati, dupa 6-4, 6-1 cu Lesia Turenko

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri noapte, trecand in sferturile de finala de sportiva ucraineana Lesia Turenko, numarul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, potrivit news. ro. Simona Halep a castigat primul set in 48 de minute, scor 6-4, revenind de la 1-4. Halep: Am avut noroc cu on-court coaching. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac.

Simona Halep in semifinale la Cincinnati dupa o victorie entuziasmanta

Revenita pe teren la Cincinnati pentru al doilea meci in cursul zilei de vineri, Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Lesia Tsurenko din Ucraina, cu 6-4, 6-1, pentru un loc in semifinalele turneului american.

Halep, in sferturi la Cincinnati, dupa o victorie convingatoare in fata lui Ashleigh Barty. Simona va juca urmatorul meci peste cateva ore!

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, vineri, pe australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-4, la turneul de la Cincinnati, reusind astfel sa se califice in sferturi. Meciul a.

ştiri din Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )