Libnet.ro
UNICEF

09:15

Halep a rabufnit la adresa WTA: Am cel mai prost program

Online Sport Online Sport,
Halep a rabufnit la adresa WTA: Am cel mai prost program

Simona Halep are motive de nemultumire dupa calificarea in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Montreal din cauza programului stabilit de organizatori. continuă pe Online Sport

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in luna iulie

Produsele de morarit si panificatie, uleiul si pestele proaspat s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii iulie fata de iunie, la fel si tarifele pentru biletele de avion si cele pentru servicii de apa si.

Lira sterlina, la cel mai redus curs din ultimele noua luni

Moneda Marii Britanii, lira sterlina, s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele noua luni, fata de euro, din cauza temerilor tot mai mari ca Regatul Unit ar putea parasi Uniunea Europeana fara un acord privind viitoarele legaturi economice cu blocul comunitar.

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istorie - Chelsea i-a platit lui Athletic Bilbao clauza de reziliere de 80 de milioane de euro

Athletic Bilbao a anuntat pe site-ul oficial transferul portarului Kepa Arrizabalaga la Chelsea. Clubul londonez a achitat clauza de reziliere in valoare de 80 de milioane, Kepa devenind astfel cel mai scump portar din istorie.

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India vine n Europa. Ce planuri are rivalul Uber si Taxify

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India se indreapta spre Europa. Startup-ul Ola a anuntat ca intentioneaza sa se lanseze in Marea Britanie. Acest lucru vine la doar sase luni dupa ce compania a inceput sa opereze in Australia, in miscarea sa de a se extinde pe plan international.

Robor la trei luni a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Ba.

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania, in ultimii ani! Politistii l-au arestat dupa ce au strans probe care dovedesc ca individul a molestat cinci fetite, tot romance, cu.

Romania, cel mai scazut pret din UE la gazele naturale, in 2017

Eurostat: Pretul per kWh al gazelor naturale destinate consumatorilor casnici romani era de trei eurocenti, iar pretul electricitatii per kilowat ora platit de consumatorii casnici, era de aproximativ 13 eurocenti in Romania * Ion Lungu, AFEER: Nu cred ca se va scumpi energia electrica Tara noastra avea, anul trecut, cel mai scazut pret la gazele naturale, pentru consumatorii casnici, din Uniunea Europeana, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

Faze tari: Cel mai mpatimit jucator cauta Pokemoni cu 11 telefoane; Un sofer a primit 33 de amenzi n aceeasi zi. Masura luata de firma care i-a inchiriat masina; Cele mai amuzante atacuri ale hackerilor din toate timpurile

Un copil de 10 ani surprins in timp ce conducea un BMW pe strazile din Targoviste, dupa ce mama lui i-a incredintat masina. inregistrarea a devenit virala pe retelele sociale. Se plimba pe o plaja, cand a descoperit dintii unuia dintre cei mai mari pradatori ai oceanelor ce a trait in urma cu 25 milioane de ani. Dintii unui gigant preistoric au fost descoperiti pe.

Dorel Nita, Imobiliare.ro: Din cauza inaspririi accesului la creditare si a diminuarii ofertei de locuinte, tinerii vor avea cel mai mult de suferit

Pe fondul unei evolutii modeste a economiei in prima parte a acestui an si al stagnarii preturilor la locuinte, ultimele sase luni ar putea aduce, la nivel national, o scadere semnficativa a numarului de tranzactii cu apartamente. Mai mult, odata cu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )