Libnet.ro
UNICEF

01:05

Intariri din tara pentru Romania inaintea semifinalei cu Rusia

Online Sport Online Sport,
Intariri din tara pentru Romania inaintea semifinalei cu Rusia

Romania s-a calificat dupa opt ani in semifinalele Campionatului European si va avea doua meciuri in care va lupta pentru medalie. continuă pe Online Sport

MECIUL UNEI NATIUNI. Cum le motiveaza Ambros Martin pe tricolore, inaintea semifinalei cu Rusia: Toata lumea stie!

Ambros Martin 50 de ani), selectionerul nationalei de handbal feminin, a sustinut astazi conferinta de presa premergatoare semifinalei Romania vs Rusia, meciul care ne-ar putea trimite in primele doua echipe.

Zile de foc pentru Romania in Parlamentul European. Se discuta un raport in favoarea admiterii Romaniei in spatiul Schengen

Urmeaza doua zile de foc pentru Romania in Parlamentul European. Luni, legislativul de la Bruxelles va discuta rezolutia de admitere a Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, iar marti, va avea loc votul.

Coloane de masini pe 15 kilometri, la iesirea din tara prin punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Coloanele de masini care asteapta sa iasa din Romania prin punctul de frontiera Giurgiu - Ruse se intind pe 15 kilometri, au anuntat, joi seara, reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a.

Cum se explica fuga masiva din tara cu cea mai mare crestere economica din UE?

Banca Nationala a Romaniei BNR) confirma adancirea problemei demografice in 2017, anul in care Romania a inregistrat cel mai ridicat ritm de crestere din UE si din perioada post-criza 7%). Este anul in care a accelerat migratia, in special in randul.

IN IANUARIE 2019: TAP Air Portugal se retrage din tara noastra

Operatorul aerian TAP Air Portugal se retrage de pe piata din Romania incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2019, din cauza profitabilitatii scazute pe rutele operate.

Universitatea Babes-Bolyai, prima din tara

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) ocupa, pentru al treilea an consecutiv, primul loc in Metarankingul Universitar realizat de asociatia Ad Astra a Cercetatorilor Romani, clasament care stabileste ierarhia universitatilor in functie de performantele individuale din topurile internationale ale institutiilor de invatamant superior.

Ministrul Sanatatii:in acest an, au plecat mai putini medici din tara, iar multi se intorc din strainatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca anul acesta fata de anii anteriori au plecat mai putini medici in alte tari, iar in ce priveste revenirea medicilor in tara, cei mai multi se.

Atentionare meteo!Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in urmatoarele trei ore, in zone din Dobrogea si Moldova. Conform prognozei, ceata va pers.

GHEORGHE PIPEREA, ADMINISTRATOR JUDICIAR OLTCHIM Circa 50 milioane de euro din banii pentru Oltchim merg la banci

Circa 50 de milioane de euro din banii pe care Oltchim i-a incasat de la Chimcomplex Borzesti vor merge catre banci, iar 23 de milioane de euro catre Electrica, a declarat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Ramnicu Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, adaugand ca tocmai au fost efectuate ultimele plati catre creditorii Oltchim.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )