Libnet.ro
UNICEF

16:30

PRIMELE declaratii ale Simonei Halep dupa VICTORIA de la Cincinnati: Nimeni nu se astepta la asa ceva...

B1 B1,
PRIMELE declaratii ale Simonei Halep dupa VICTORIA de la Cincinnati: Nimeni nu se astepta la asa ceva...

Simona Halep a declarat, vineri noapte, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati,ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren in acel moment critic si i-a spus cum sa. continuă pe B1

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in sferturi la Cincinnati: Nu a fost usor sa joci pe o astfel de vreme

Simona Halep a vorbit despre victoria din optimile turneului de al Cincinnati obtinuta in fata australiencei Ashleigh Barty. Lidera clasamentului WTA spune ca a intalnit o adversara dificila si s-a declarat.

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati: Am avut noroc

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati. Tenismena a spus ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren intr-un moment critic si ceea ce i-a spus a ambitionat-o foarte mult sa.

Primele declaratii ale prezentatorului TV prins cu marijuana! Ce manevra i-au facut jandarmii!

Prezentatorul TV care a fost acuzat de detinere de droguri arunca bomba, declarand in exclusivitate pentru SPYNEWS ca jandarmii i-au facut cheie pentru a-l tari intr-un scandal cu iz penal. Citelste.

Prabusire spectaculoasa pentru una dintre marile rivale ale Simonei Halep! Ce se intampla cu cea pe care unii o vedeau noua Serena Williams

Simona Halep este calificata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnatti, acolo unde are un culoar bun pentru castigarea trofeului.

Programul Simonei Halep dat peste cap la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Din cauza ploii organizatorii turneului de la Cincinnati au reprogramat meciurile zilei de joi.

Meciul Simonei Halep cu Ashleigh Barty reprogramat pentru vineri ora 18:00

Simona Halep are parte de o noua amanare de program la Cincinnati, turneu pe care il disputa in aceasta saptamana.

Prabusire spectaculoasa pentru una dintre marile rivalele Simonei Halep! Ce se intampla cu cea pe care unii o vedeau noua Serena Williams

Simona Halep este calificata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnatti, acolo unde are un culoar bun pentru castigarea trofeului.

Fosta adversara a Simonei Halep din finala Roland Garros cere sprijinul financiar al fanilor. Cati bani a strans pana acum

Simona Halep a castigat in 2008 finala Roland Garros la junioare in fata unei alte romance, Elena Bogdan. Aceasta este intr-o situatie total opusa fata de liderul mondial.

Cum a dovedit Darren Cahill ca este un mare antrenor! Ce i-a facut el Simonei Halep cu riscul de a o enerva pe aceasta

Simona Halep si antrenorul ei, Darren Cahill, au o relatie extraordinara, in care mai apar insa si unele momente tensionate.

Nimeni nu a mai facut asta in tenis! Cu ce s-a remarcat Ashleigh Barty, adversara de azi a Simonei Halep, in ultimii ani

Simona Halep va juca azi, de la ora 18. 00, daca ploaia va permite, contra australiencei Ashleigh Barty, in optimi la Cincinnatti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )