Libnet.ro
UNICEF

15:30

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati: Am avut noroc

Antena3 Antena3,
Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati: Am avut noroc

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati. Tenismena a spus ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren intr-un moment critic si ceea ce i-a spus a ambitionat-o foarte mult sa. continuă pe Antena3

Reactia Simonei Halep dupa ce s-a calificat in sferturi la Cincinnati: Nu a fost usor sa joci pe o astfel de vreme

Simona Halep a vorbit despre victoria din optimile turneului de al Cincinnati obtinuta in fata australiencei Ashleigh Barty. Lidera clasamentului WTA spune ca a intalnit o adversara dificila si s-a declarat.

PRIMELE declaratii ale Simonei Halep dupa VICTORIA de la Cincinnati: Nimeni nu se astepta la asa ceva...

Simona Halep a declarat, vineri noapte, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati,ca a avut noroc ca Darren Cahill a venit pe teren in acel moment critic si i-a spus cum sa.

Simona Halep, dupa calificarea n semifinale la Cincinnati: Lupt pentru fiecare minge. Alerg pentru fiecare minge. Simt ca refuz sa pierd

Liderul WTA Simona Halep a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Cincinnati, ca are o atitudine buna, alearga pentru fiecare minge si refuza sa piarda, ceea ce ii da putere sa mearga mai departe.

Prabusire spectaculoasa pentru una dintre marile rivalele Simonei Halep! Ce se intampla cu cea pe care unii o vedeau noua Serena Williams

Simona Halep este calificata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnatti, acolo unde are un culoar bun pentru castigarea trofeului.

Prabusire spectaculoasa pentru una dintre marile rivale ale Simonei Halep! Ce se intampla cu cea pe care unii o vedeau noua Serena Williams

Simona Halep este calificata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnatti, acolo unde are un culoar bun pentru castigarea trofeului.

Programul Simonei Halep dat peste cap la Cincinnati. Din nou doua meciuri in aceeasi zi

Din cauza ploii organizatorii turneului de la Cincinnati au reprogramat meciurile zilei de joi.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Cincinnati

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, trecand in turul trei de sportiva australiana Ashleigh Barty, numarul 16 mondial si favorita 16, pe care.

Reactia lui Gnohere dupa dubla cu Hajduk Split

Harlem Gnohere si-a aratat clasa de marcator si a calificat-o pe FCSB in playoff-ul Europa League cu o dubla in returul cu Hajduk Split.

Fosta adversara a Simonei Halep din finala Roland Garros cere sprijinul financiar al fanilor. Cati bani a strans pana acum

Simona Halep a castigat in 2008 finala Roland Garros la junioare in fata unei alte romance, Elena Bogdan. Aceasta este intr-o situatie total opusa fata de liderul mondial.

Cum a dovedit Darren Cahill ca este un mare antrenor! Ce i-a facut el Simonei Halep cu riscul de a o enerva pe aceasta

Simona Halep si antrenorul ei, Darren Cahill, au o relatie extraordinara, in care mai apar insa si unele momente tensionate.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )