Libnet.ro
UNICEF

18:30

Semifinala de vis la Indian Wells: Roger Federer vs Rafael Nadal, duelul cu numarul 39

Hotnews Hotnews,
 Semifinala de vis la Indian Wells: Roger Federer vs Rafael Nadal, duelul cu numarul 39

Lumea sportului va avea parte de inca o confruntare de gala intre Roger Federer si Rafael Nadal. Cei doi jucatori care au scris istorie in tenis se vor afla fata in fata pentru a 39-a oara, in semifinalele turneului Masters de la Indian Wells. Elvetianul a trecut fara emotii de polonezul Hubert Hurkacz scor 6-4, 6-4), in timp ce Rafa a muncit serios in partida cu rusul Karen Khachanov, scor 7-62), 7-62). continuă pe Hotnews

VIDEO Semifinala de vis la Indian Wells: Roger Federer vs Rafael Nadal, duelul cu numarul 39

Lumea sportului va avea parte de inca o confruntare de gala intre Roger Federer si Rafael Nadal. Cei doi jucatori care au scris istorie in tenis se vor afla fata in fata pentru a 39-a oara, in semifinalele turneului Masters de la Indian Wells. Elvetianul a trecut fara emotii de polonezul Hubert Hurkacz scor 6-4, 6-4), in timp ce Rafa a muncit serios in partida cu rusul Karen Khachanov, scor 7-62), 7-62).

VIDEO Indian Wells: Roger Federer, in sferturi - La un meci distanta de un posibil FEDAL

Roger Federer a obtinut o victorie in doua seturi, scor 6-1, 6-4, in meciul cu Kyle Edmund, rezultat in urma caruia s-a calificat in sferturile Masters-ului de la Indian Wells. Pentru un loc in semifinale, elvetianul se va lupta cu surpriza Hubert Hurkacz Polonia, 67 ATP). Daca Roger va trece de polonez, iar Nadal de Karen Khachanov, atunci in semifinale vom avea un nou FEDAL.

Nadal s-a rupt din nou chiar inaintea semifinalei cu Federer de la Indian Wells

Confruntarea dintre cei doi titani ai tenisului asteptata cu sufletul la gura de fanii tenisului nu va mai avea loc in semifinalele de la Indian Wells.

VIDEO Roger Federer, Stan Wawrinka, jocul pe calculator si tenisul ca o arta

Roger Federer si Stanislas Wawrinka au oferit cateva puncte incredibile in meciul lor din turul trei de la Indian Wells. Partida si-a respectat afisul, spre bucuria celor prezenti pe centralul de la Indian Wells Tennis Garden. Intra in material pentru a vedea doua schimburi spectaculoase realizate de cei doi mari campioni.

Rafael Nadal, tenisul si momentul retragerii - Nu se vede jucand pana la 37 de ani

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a dezvaluit, miercuri, cu ocazia turneului de la Indian Wells, ca nu se vede jucand pana la varsta de 37 de ani, informeaza AFP.

VIDEO Lovitura zilei: Roger Federer, levitatia si forehand-ul care picteaza

Roger Federer a ajuns printre cei mai buni opt jucatori de la Indian Wells sferturi), dupa ce a trecut fara prea mari batai de cap de Kyle Edmund. Elvetianul a reusit lovitura zilei cu un forehand minunat in lung de linie dupa ce fusese trimis de adversar intr-o defensiva disperata. Roger s-a aparat incredibil, dand senzatia ca leviteaza oarecum in drumul sau catre minge. Nu e rau deloc am putea glumi) pentru un sportiv care in august va implini 38 de ani.

VIDEO Surpriza de proportii in turul trei: Novak Djokovic, eliminat in doua seturi de Philipp Kohlschreiber; Roger Federer, fara emotii cu Stan Wawrinka

Philipp Kohlschreiber a reusit sa produca marea surpriza a turneului masculin de simplu de la Indian Wells, germanul trecand in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Novak Djokovic. Castigator al ultimelor trei turnee de Grand Slam, sarbul a avut o evolutie neconvingatoare, presarata cu multe erori. intr-o alta partida a zilei, Roger Federer a trecut fara prea mari emotii, scor 6-3, 6-4, de Stanislas Wawrinka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la masculin.

VIDEO Indian Wells: Angelique Kerber, in semifinale - Continua traseul de vis reusit de Belinda Bencic

Angelique Kerber s-a calificat in semifinalele de la Indian Wells, sportiva din Germania trecand in doua seturi, scor 7-63), 6-3, de Venus Williams. Parcursul formidabil bifat in ultima perioada de Belinda Bencic continua si in California, elvetianca trecand de Karolina Pliskova dupa un meci de doua ore si 17 minute 6-3, 4-6, 6-3).

Andreescu in semifinale la Indian Wells dupa o victorie fabuloasa cu Muguruza

De mai putin de o ora a avut nevoie Bianca Andreescu pentru a o invinge in doua seturi pe Garbine Muguruza, miercuri, in primul sfert de finala de la Indian Wells.

Cenusareasa Bianca Andreescu, in finala Indian Wells 2019. Se bate duminca pentru titlu cu Angelique Querber

Indian Wells 2019. Parcursul de Cenusareasa al adolescentei canadiene de origine romana Bianca Andreescu i-a adus succesul, noteaza site-ul WTA, dupa ce detinatoarea unui wild card a invins-o pe numarul 6 WTA, mult mai experimentata Elina Svitolina din Ucraina, 6-3, 2-6, 6-4. Bianca Andreescu, in varsta de 18 ani, din Canada, s-a calificat astfel in [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )