Libnet.ro
UNICEF

11:01

Shanghai Masters: Novak Djokovic si Alexander Zverev se vor ntlni n semifinale

Hotnews Hotnews,
 Shanghai Masters: Novak Djokovic si Alexander Zverev se vor ntlni n semifinale

Novak Djokovic 3 ATP) si Alexander Zverev 5 ATP) se vor intalni in semifinalele la Masters-ul de la Shanghai, dupa ce au trecut in sferturi de Kevin Anderson 8 ATP), respectiv Kyle Edmund 14 ATP). Djokovic si Zverev s-au mai intalnit o singura data in circuitul ATP, la Masters-ul de la Roma de anul trecut, unde neamtul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

Shanghai Masters: Novak Djokovic, n optimi - A 14-a victorie consecutiva n circuitul ATP

Novak Djokovic a obtinut marti calificarea in optimile Masters-ului de la Shanghai, sarbul trecand in doua seturi, scor 6-3, 7-5, de Jeremy Chardy. Aflat intr-o puternica revenire de forma, Nole a legat a 14-a victorie consecutiva in circuitul ATP. Se actualizeaza.

Shanghai Masters: Novak Djokovic s-a calificat n sferturile turneului / Srbul si-a luat revansa n fata lui Marco Cecchinato

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Masters 1. 000 de la Shanghai, dupa ce l-a invins categoric pe Marco Cecchinato locul 21 ATP), scor 6-4, 6-0. Nole si-a luat astfel revansa in fata italianului, care l-a invins in sferturi la Roland Garros.

Cupa Davis, boicotata de mari jucatori / Roger Federer: Nu e pentru mine, Alexander Zverev: Nu joc tenis n noiembrie

Noul format al Cupei Davis nu este pe placul tenismenilor de top. Doi jucatori din primii cinci, elevetianul Roger Federer, locul 2 mondial, si germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, au anuntat ca nu vor participa, in timp ce un al treilea, sarbul Novak Djokovici, locul 3 ATP, spune ca nu stie daca va lua parte, dar sigur perioada de desfasurare a turneului final e nepotrivita.

Shanghai Masters: Roger Federer vs. Borna Coric, a doua semifinala a turneului

Roger Federer 2 ATP) si Borna Coric 19 ATP) se vor intalni in semifinalele la Masters-ul de la Shanghai, dupa ce au trecut in sferturi de Kei Nishikori 12 ATP), respectiv Matthew Ebden 51 ATP). Federer si Coric s-au mai intalnit de trei ori in circuitul ATP, elvetianul conducand cu 2-1 a castigat la Dubai 2015) si la Indian Wells 2018) si a pierdut anul acesta la Halle).

Shanghai Masters: Roger Federer, victorie n trei seturi n fata lui Roberto Bautista-Agut (Rezultatele zilei)

Roger Federer, locul 2 ATP, l-a invins in trei seturi pe spaniolul Roberto Bautista-Agut, scor 6-3, 2-6, 6-4, intr-un meci care a durat o ora si 54 de minute. Campionulen-titre s-a calificat in sferturi la Masters-ul de la Shanghai, acolo unde-l va intalni pe Kei Nishikori.

Shanghai Masters: Roger Federer, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Campionul en-titre s-a calificat n optimi

Au fost unele momente in care lipsa meciurilor oficiale s-a vazut in jocul lui Roger Federer, elvetianul avand nevoie de multe veniri la fileu pentru a-l destabiliza pe Daniil Medvedev. Rusul a fost puternic de pe baseline, iar victoria lui Fedex s-a conturat dupa un meci de o ora si 53 de minute, scor 6-4, 4-6, 6-4. Campionul en-titre s-a calificat in optimi la Masters-ul de la Shanghai, acolo unde-l va intalni pe Roberto Bautista Agut.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )