Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO ATP Miami: Novak Djokovic, in optimi - Milos Raonic, eliminat (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Miami: Novak Djokovic, in optimi - Milos Raonic, eliminat (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic continua cursa spre al saptelea sau titlu la Miami, sarbul trecand in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-1, de argentinianul Federico Delbonis. Pentru un loc in sferturi, Nole se va duela cu Roberto Bautista Agut ibericul a trecut in acest an de Djokovic in semifinalele de la Doha). continuă pe Hotnews

ATP Miami: Novak Djokovic, victorie in fata lui Bernard Tomic; Dominic Thiem si Kei Nishikori au fost eliminati (Rezultatele complete)

Novak Djokovic s-a calificat in runda a treia a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami, dupa ce l-a invins pe australianul Bernard Tomic, scor 7-62), 6-2. Dominic Thiem 4 ATP, proaspat campion la Indian Wells) a parasit competitia dupa ce a fost invins de polonezul Hubert Hurkacz 54 ATP). Nici Kei Nishikori 6 ATP, cap de serie nr. 5) nu a reusit sa treaca mai departe, japonezul pierzand in fata sarbului Dusan Lajovic, clasat pe locul 44 mondial.

ATP Miami: Radu Albot, aproape de surpriza cu Roger Federer; Anderson si Tsitsipas merg mai departe; Zverev, Cilic si Khachanov au parasit competitia (Rezultatele complete)

Moldoveanul Radu Albot 46 ATP) i-a pus mari probleme lui Roger Federer. Radu a castigat primul set 6-4), a avut minge de break la 4-4 in setul secund, insa Fedex si-a aratat experienta si s-a impus cu 7-5, 6-3. in turul al treilea s-au mai calificat Kevin Anderson 6 ATP) si Stefanos Tsitsipas 10 ATP), in timp ce Alexander Zverev 3 ATP), Marin Cilic 11 ATP) si Karen Khachanov 12 ATP) au fost eliminati.

ATP Miami: Moldoveanul Radu Albot, duel cu Roger Federer in turul secund

Tenismanul moldovean Radu Albot, care are un debut excelent de sezon, va juca impotriva elvetianului Roger Federer in runda a doua a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 8. 455 dolari.

ATP Miami: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost eliminati in primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata, sambata, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )