Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cupa Mondiala: meci spectaculos intre Japonia si Senegal

Adevărul Adevărul,
Cupa Mondiala: meci spectaculos intre Japonia si Senegal

Reprezentativele Japoniei si Senegalului au remizat, duminica, scor 2-2, intr-un meci disputat pe Ekaterinburg Arena, contand pentru etapa a doua a Grupei H a Cupei Mondiale. continuă pe Adevărul

Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

FIFA a dat publicitatii primele cifre cu privire la audientele inregistrate la Cupa Mondiala din Rusia.

Cum a reusit un barbat sa calatoreascagratis din Indina pana in Rusia pentru a vedea Cupa Mondiala. Am realizat ca nu o sa am destui bani si...

Clifin Francis este un barbat din sudul Indiei care s-a decis sa calatoreasca din tara sa in Rusia, pe bicicleta,pentru a urmari Cupa Mondiala de Fotbal. Barbatul nu isi putea permite sa isi.

Reclama DE PROST GUST a unui fast food: Ce oferea lantul de restaurante femeilor care raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala (FOTO)

Burger King din Rusia a postat pe VK o promotie prin care ofera femeilor 47 de mii de dolari si burgeri pe viata gratuit daca raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala. Campania a provocat un.

VIDEO CM 2018: Japonia - Senegal 2-2

Senegalul a condus de doua ori pe tabela in meciul cu Japonia, dar asiaticii au avut puterea sa revina de fiecare data. S-a incheiat 2-2 meciul a facut parte din Grupa H si s-a disputat pe Ekaterinburg Arena), iar in urma acestui rezultat cele doua nationale au acumulat cate patru puncte.

Anglia zdrobeste Panama si obtine cea mai categorica victorie la Cupa Mondiala

Diferenta uriasa de valoare intre Anglia si Panama tradusa si pe tabela de marcaj intr-un 6-1 istoric pentru selectionata Albionului. Harry Kane este noul golgeter al Cupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )