Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Start ratat pentru Polonia (1-2 cu Senegal) - Autogolul si neatentia polonezilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Start ratat pentru Polonia (1-2 cu Senegal) - Autogolul si neatentia polonezilor

Prima etapa a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a Senegalului in fata Poloniei, scor 2-1. Primul sut pe spatiul portii a adus si primul gol in partida de pe Mordovia Arena. in minutul 37, Gueye a sutat de la aproximativ 20 de metri, iar Cionek a deviat mingea in propria poarta. Africanii si-au dublat avantajul pe tabela in minutul 60, dupa o gafa in apararea Poloniei. Elevii lui Adam Nawalka s-au trezit tarziu, au redus din diferenta in minutul 86, dar golul egalizator nu si-a mai facut aparitia. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Victoria omului n plus: Japonia - Columbia 2-1

Carlos Sanchez i-a lasat pe columbieni in inferioritate numerica inca din minutul 3 dupa un hent), iar toate calculele s-au schimbat radical pentru echipa lui Jose Pekerman. Japonezii au profitat de avantajul omului in plus si au castigat cu 2-1 partida disputata la Saransk pe Mordovia Arena, confruntare contand pentru Grupa H de la CM de fotbal).

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1/ Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa un meci de exceptie facut de nord-americani, pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0 - 1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1 - 0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Rusia - Egipt 3-1 / Neputinta egiptenilor - Rusia, prima echipa calificata n optimi

Rusia este prima echipa care si-a asigurat locul in optimile Campionatului Mondial de fotbal, dupa o victorie clara impotriva Egiptului, scor 3-1. Dupa o prima repriza lipsita de evenimente importante, gazdele s-au dezlantuit in partea secunda si au marcat de trei ori in numai 15 minute. Nici revenirea lui Salah nu a impiedicat succesul rusilor. Jucatorul lui Liverpool a redus din diferenta abia in minutul 73, din penalty, dar tabela nu s-a mai modificat pana la finalul partidei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Tunisia - Anglia 1-2 / Salvatorul Harry Kane - Un gol marcat n prelungiri le-a adus victoria englezilor

Tunisia a fost la un pas sa furnizeze o noua surpriza la Campionatul Mondial din Rusia, dupa ce a revenit de la 0-1 in partida cu Anglia, a egalat gratie unui penalty si a mentinut echilibrul pe tabela pana in prelungiri. Englezii au fost salvati de la rusine de Harry Kane 90+1'), jucatorul lui Tottenham trecandu-si in cont dubla.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Tunisia - Anglia 1 - 2 / Salvatorul Harry Kane - Un gol marcat n prelungiri le-a adus victoria englezilor

Tunisia a fost la un pas sa furnizeze o noua surpriza la Campionatul Mondial din Rusia, dupa ce a revenit de la 0 - 1 in partida cu Anglia, a egalat gratie unui penalty si a mentinut echilibrul pe tabela pana in prelungiri. Englezii au fost salvati de la rusine de Harry Kane 90+1'), jucatorul lui Tottenham trecandu-si in cont dubla.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2-0/ Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2-0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1-1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2 - 0 / Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2 - 0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1 - 1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Argentina - Islanda 1-1 / Defensiva de fier a islandezilor - Messi a ratat un penalty

Islanda a debutat cu dreptul la competitia din Rusia, reusind sa smulga o remiza in fata Argentinei campioana mondiala in 1978 si 1986 ), scor 1-1. Posesia a fost intr-o masura covarsitoare de partea sud-americanilor 78%), in timp ce Islanda s-a multumit sa se apere disciplinat si sa iasa pe contraatac. Elevii lui Heimir Hallgrimsson au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul in minutul 19, au egalat situatia pe tabela patru minute mai tarziu si au rezistat eroic pana la final in fata atacurilor argentiniene. Messi a avut sansa de a-si aduce echipa in avantaj in minutul 64, insa a ratat o lovitura de la 11 metri.

ştiri din Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2899 seconds )