Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 1: U Craiova, nvinsa de Sepsi OSK Sfntu Gheorghe (scor 1-0)

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: U Craiova, nvinsa de Sepsi OSK Sfntu Gheorghe (scor 1-0)

Echipa Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a invins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Universitatea Craiova, intr-o partida din cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal, disputata duminica. continuă pe Hotnews

Un steag negru a fost arborat la Primaria Sfntu Gheorghe de Ziua Imnului / Lider UDMR: O coincidenta nefericita

Un steag negru a fost arborat la Primaria Sfantu Gheorghe de Ziua Imnului, imaginile fiind facute publice de Alexandru Cumpanasu, presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, precizeaza in schimb ca steagul negru de pe Primarie a fost arborat in urma decesului unui cetatean de onoare al municipiului, care primise distinctia Pro Urbe. Este doar o coincidenta nefericita, a spus Porcsalmi.

UPDATE Steag negru arborat la Primaria Sfntu Gheorghe de Ziua Imnului / Lider UDMR: O coincidenta nefericita

Un steag negru a fost arborat la Primaria Sfantu Gheorghe de Ziua Imnului, imaginile fiind facute publice de Alexandru Cumpanasu, presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, precizeaza in schimb ca steagul negru de pe Primarie a fost arborat in urma decesului unui cetatean de onoare al municipiului, care primise distinctia Pro Urbe. Este doar o coincidenta nefericita, a spus Porcsalmi. UPDATE - Primarul Antal Arpad: A decedat o persoana laureata cu premiul Pro Urbe. Unii scriu fara sa se intereseze.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )