Libnet.ro
UNICEF

16:31

CM 2018: Continua lupta pentru optimi - Coreea de Sud vs Germania si Serbia vs Brazilia se vor juca miercuri

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Continua lupta pentru optimi - Coreea de Sud vs Germania si Serbia vs Brazilia se vor juca miercuri

Miercuri va fi decisa soarta Germaniei campioana mondiala en-titre) la CM din Rusia, dar si cea a Braziliei, vazuta inaintea competitiei una din marile favorite la castigarea trofeului. De la ora 17:00 vor avea loc meciurile din Grupa F, in care toate cele patru echipe au sanse la calificarea in optimi. Germania se va duela cu Coreea de Sud, in timp ce Mexicul va intalni nationala Suediei. Ultimele confruntari ale zilei se vor disputa de la ora 21:00 in Grupa E): Serbia vs Brazilia si Elvetia vs Costa Rica. continuă pe Hotnews

DANEMARCA - FRANTA LIVE STREAM. Danezii lupta pentru optimi ONLINE VIDEO TVR

Franta, care si-a asigurat calificarea in optimile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, va disputa o veritabila finala a Grupei C, marti, de la ora 17,00 ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), contra Danemarcei, pe.

LIVE Mexic - Suedia 0-3 si Coreea de Sud - Germania 2-0. Germania eliminata

Grupa F isi stabileste ordinea in urma meciurilor programate, miercuri, cu incepere de la ora 17:00. Urmariti live text in aceasta pagina partidele Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania. Calcule Grupe F: Germania si Suedia se joaca de-a soarecele si pisica .

LIVE Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania (17:00)

Grupa F isi stabileste ordinea in urma meciurilor programate, miercuri, cu incepere de la ora 17:00. Urmariti live text in aceasta pagina partidele Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania.

LIVE Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania

Grupa F isi stabileste ordinea in urma meciurilor programate, miercuri, cu incepere de la ora 17:00. Urmariti live text in aceasta pagina partidele Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania.

Epic! Mircea Badea face cel mai tare rezumat al meciului Coreea de Sud - Germania. Comentariul care va intra in istoria televiziunii

Germania, campioana en titre, a fost eliminata rusinos de la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, dupa ce a fost invinsa de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0 0-0), miercuri, la Kazan, in ultimul sau meci din Grupa.

SUBIECTE si BAREME BAC 2018 MATEMATICA. Surpriza pentru elevi la BAC 2018

SUBIECTE BAC 2018 MATEMATICA Examenul de Bacalaureat 2018 continua miercuri, 27 iunie, cu proba obligatorie a profilului, respectiv testarile la Matematica sau Istorie. Reamintim ca luni, 25 iunie, a fost proba la.

Asa am trait eliminarea Germaniei de la Cupa Mondiala!

Grupa F si-a stabilit ordinea in urma meciurilor programate, miercuri, cu incepere de la ora 17:00. Am transmis live text in aceasta pagina partidele Mexic - Suedia si Coreea de Sud - Germania. Calcule Grupe F: Germania si Suedia se joaca de-a soarecele si pisica .

CM 2018: Campioana en-titre, eliminata din faza grupelor - Germania pleaca acasa dupa ce a fost nvinsa de Coreea de Sud (2-0)

Au obtinut victoria in minutul 95 contra Suediei, dar de aceasta data ulciorul s-a spart pe drumul anevoios spre optimi. Germania a fost invinsa de Coreea de Sud 2-0), iar Mannschaft-ul pleaca acasa inca din faza grupelor. Se actualizeaza.

VIDEO CM 2018: Campioana en-titre, eliminata din faza grupelor - Germania pleaca acasa dupa ce a fost nvinsa de Coreea de Sud (2-0)

Au obtinut victoria in minutul 95 contra Suediei, dar de aceasta data ulciorul s-a spart pe drumul anevoios spre optimi. Germania a fost invinsa de Coreea de Sud 2-0), iar Mannschaft-ul pleaca acasa inca din faza grupelor. Suedia victorie cu 3-0) si Mexicul au obtinut calificarea printre cele mai bune 16 echipe de la Campionatul Mondial de fotbal gazduit de Rusia.

Germania, eliminata: si masinile plang cateodata

Coreea de Sud-Germania 2 - 0, notati data in toate calendarele fotbalului. O nebunie totala desfasurata in paralel, Mexicul, echipa care uimise in primele doua meciuri din grupa a fost zdrobita de Suedia, iar Germania nu a fost capabila sa profite.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )