Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liga Natiunilor:Serbia - Romnia 2-2 / Tricolorii revin dupa pauza si obtin un punct ntr-o deplasare dificila

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor:Serbia - Romnia 2-2 / Tricolorii revin dupa pauza si obtin un punct ntr-o deplasare dificila

Echipa Nationala a Romaniei a remizat, luni, in etapa a doua a Liga Natiunilor, impotriva reprezentativei Serbiei, scor 2-2. Tricolorii au revenit de doua ori si au obtinut un punct in cea mai dificila deplasare din Grupa a 4-a, Seria C. Serbia a deschis scorul in prima repriza prin Mitrovic 26'), Romania a egalat imediat dupa pauza, cand Stanciu 48') a transformat penaltiul obtinut de Chipciu. Mitrovic 63') a marcat din nou dupa un voleu superb, fiind inconjurat de mai multi tricolori. Tucudean 68') a fost cel care a inchis tabela de scor, dupa ce a transformat in gol pasa trimisa de Stanciu din corner. continuă pe Hotnews

Liga Natiunilor: Serbia - Romnia (21:45)

Dupa un debut mai degraba palid impotriva Muntenegrului 0-0), Romania da piept luni seara cu Serbia, cea mai puternica formatie a grupei din Liga Natiunilor. Gazdele vor avea pe teren jucatori importanti din fotbalul european precum Kolarov, Matic, Milinkovic-Savic, Ljajic sau Mitrovic. Meciul de la Belgrad va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei.

Remiza pentru Romania impotriva Serbiei in al doilea meci din Liga Natiunilor

A doua remiza pentru Romania in Liga Natiunilor! Tricolorii au incheiat luni seara la egalitate, 2-2, cu Serbia in meciul disputat in deplasare la Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 26 al meciului .

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

Franta a invins Olanda cu 2-1 in Liga Natiunilor. Cum au onorat fanii campioana mondiala

Franta a invins, duminica, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Olandei, in Grupa 1 a Ligii A din Liga Natiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor in fata propriilor suporteri dupa ce au devenit campioni mondiali, in Rusia.

Franta invinge Olanda in Liga Natiunilor. Rezultatele de duminica

La primul meci pe teren propriu dupa castigarea titlului mondial in vara acestui an, nationala Frantei a invins Olanda intr-un meci din Liga Natiunilor.

Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Liga Natiunilor continua luni seara cu alte meciuri din faza etapei a doua a intrecerii pe care UEFA a imaginat-o drept inlocuitoare pentru clasicele meciuri amicale.

MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

Partida dintre Elvetia si Islanda s-a terminat 6-0 in Grupa a doua a Ligii A din Liga Natiunilor. Scorul a fost deschis de Zuber, in minutul 13, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Zakaria, in minutul 2.

Anglia - Spania, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Doua dintre echipele care au participat la Cupa Mondiala din acest an se infrunta in prima etapa din Liga Natiunilor, noua competitie organizata de UEFA.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )