Libnet.ro
UNICEF

01:05

LiveText Serbia - Romnia 1-1 (Repriza II) / Stanciu (48') egaleaza dintr-un penalti obtinut de Chipciu

Hotnews Hotnews,
 LiveText Serbia - Romnia 1-1 (Repriza II) / Stanciu (48

Dupa un debut mai degraba palid impotriva Muntenegrului 0-0), Romania da piept luni seara cu Serbia, cea mai puternica formatie a grupei din Liga Natiunilor. Gazdele vor avea pe teren jucatori importanti din fotbalul european precum Kolarov, Milinkovic-Savic, Ljajic sau Mitrovic. Meciul de la Belgrad va fi in direct pe PRO TV si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45. continuă pe Hotnews

LiveText Serbia - Romnia 0-0 (Repriza I) / Mitrovic trimite balonul n bara transversala cu o lovitura de cap

Dupa un debut mai degraba palid impotriva Muntenegrului 0-0), Romania da piept luni seara cu Serbia, cea mai puternica formatie a grupei din Liga Natiunilor. Gazdele vor avea pe teren jucatori importanti din fotbalul european precum Kolarov, Milinkovic-Savic, Ljajic sau Mitrovic. Meciul de la Belgrad va fi in direct pe PRO TV si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Liga Natiunilor:Serbia - Romnia 2-2 / Tricolorii revin dupa pauza si obtin un punct ntr-o deplasare dificila

Echipa Nationala a Romaniei a remizat, luni, in etapa a doua a Liga Natiunilor, impotriva reprezentativei Serbiei, scor 2-2. Tricolorii au revenit de doua ori si au obtinut un punct in cea mai dificila deplasare din Grupa a 4-a, Seria C. Serbia a deschis scorul in prima repriza prin Mitrovic 26'), Romania a egalat imediat dupa pauza, cand Stanciu 48') a transformat penaltiul obtinut de Chipciu. Mitrovic 63') a marcat din nou dupa un voleu superb, fiind inconjurat de mai multi tricolori. Tucudean 68') a fost cel care a inchis tabela de scor, dupa ce a transformat in gol pasa trimisa de Stanciu din corner.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )