Libnet.ro
UNICEF

13:16

Nationala Romaniei scoate un rezultat mare in Liga Natiunilor: 2-2 cu Serbia, la Belgrad

Adevărul Adevărul,
Nationala Romaniei scoate un rezultat mare in Liga Natiunilor: 2-2 cu Serbia, la Belgrad

Romania a reusit un rezultat de egalitate la Belgrad in fata unei echipe net superioare a Serbiei. Stanciu si Tucudean au punctat pentru tricolori. continuă pe Adevărul

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei.

Debut cenusiu pentru Romania in Liga Natiunilor

Cu un jucator in plus pe teren in ultimele aproape 20 de minute, nationala Romaniei n-a reusit sa treaca de Muntenegru si a incheiat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci disputat la Ploiesti cu portile inchise.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Avancronica meciului Romania - Muntenegru. Debutul tricolorilor in Liga Natiunilor

Dupa aproape un an de la ultima partida oficiala, 1-1 in Danemarca, nationala Romaniei isi incepe, vineri seara, parcursul spre turneul final EURO 2020.

MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

Partida dintre Elvetia si Islanda s-a terminat 6-0 in Grupa a doua a Ligii A din Liga Natiunilor. Scorul a fost deschis de Zuber, in minutul 13, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Zakaria, in minutul 2.

Franta invinge Olanda in Liga Natiunilor. Rezultatele de duminica

La primul meci pe teren propriu dupa castigarea titlului mondial in vara acestui an, nationala Frantei a invins Olanda intr-un meci din Liga Natiunilor.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )