Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Online Sport Online Sport,
Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei. continuă pe Online Sport

Remiza pentru Romania impotriva Serbiei in al doilea meci din Liga Natiunilor

A doua remiza pentru Romania in Liga Natiunilor! Tricolorii au incheiat luni seara la egalitate, 2-2, cu Serbia in meciul disputat in deplasare la Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 26 al meciului .

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

SERBIA - ROMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la PRO TV in LIGA NATIUNILOR. Meci infernal pentru tricolori

SERBIA - ROMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la PRO TV Fotbalistul echipei nationale, Paul Anton, a declarat, vineri seara, ca Romania a castigat doar un punct in partida cu Muntenegru din debutul Ligii Natiunilor, .

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor (21:45)

Romania debutaeza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

LIVE Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania debuteaza, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida e live text in aceasta pagina de la ora 21:45.

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

Tricolorii debuteaza in Liga Natiunilor

Echipa nationala de fotbal debutea-za, astazi, in Liga Natiunilor, cea mai noua competitie organizata de catre UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipa macinata de unele probleme interne, jucatori accidentati, dar si fotbalisti care refuza sa se prezinte la echipa.

Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Liga Natiunilor continua luni seara cu alte meciuri din faza etapei a doua a intrecerii pe care UEFA a imaginat-o drept inlocuitoare pentru clasicele meciuri amicale.

Franta a invins Olanda cu 2-1 in Liga Natiunilor. Cum au onorat fanii campioana mondiala

Franta a invins, duminica, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Olandei, in Grupa 1 a Ligii A din Liga Natiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor in fata propriilor suporteri dupa ce au devenit campioni mondiali, in Rusia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )