Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesajul sarbilor pentru romani: Banner SURPRIZA, in limba romana, afisat pe stadionul Marakana (FOTO)

B1 B1,
Mesajul sarbilor pentru romani: Banner SURPRIZA, in limba romana, afisat pe stadionul Marakana (FOTO)

Mesaj inedit afisat la meciul de sambata dintre Serbia si Muntenegru, din Liga Natiunilor. Fanii Serbiei au avut un mesaj pentru suporterii nationalei de fotbal a Romaniei, ei afisand, in timpul partidei. continuă pe B1

SCANDAL ETNIC la Miercurea Ciuc! Limba romana, RETROGRADATA: Robotul Primariei raspunde in MAGHIARA (AUDIO)

Un nou scandal etnic in Harghita. Limba romana a fost retrogradata la Primaria Miercurea Ciuc. Potrivit stiripesurse. ro, robotul rrimariei municipiului raspunde prima data in limba maghiara si.

Previziuni dure pentru romani din partea lui Ponta: Cifrele arata toate un dezastru in 2020. Va veni momentul in care va trebui sa platim nota de plata

Previziuni dure pentru romani vin din partea fostului premier, Victor Ponta. Acesta sustine ca in doi ani vom resimti efectele promisiunilor facute in ajun de an electoral, iar Romania risca sa ajunga in.

Nigel Farage, mesajul pentru romani dupa publicarea MCV: Sunteti pe punctul de a fi tratati ca cetateni de rangul al doilea de aceasta Uniune Europeana. Treziti-va!

Eurodeputatul britanicNigel Farage, cunoscut pentru vehementa cu care sustine Brexitul, a declarat pentru Digi24 ca romanii sunt pe punctul de a fi tratati ca cetateni de rangul al doilea in Uniunea.

Ce inseamna pentru romani acordul privind Brexit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie. Salut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )