Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania ar putea candida la organizarea Cupei Mondiale din 2030

Online Sport Online Sport,
Romania ar putea candida la organizarea Cupei Mondiale din 2030

Anuntul a fost facut, vineri, la o intalnire politica la care au participat premierii Romaniei, Bulgariei, Greciei si Serbiei. continuă pe Online Sport

Romania ar putea candida, alaturi de Bulgaria, Grecia si Serbia, pentru a organiza Campionatul Mondial de fotbal din 2030

Premierul Bulgariei, Boyko Borissov, a declarat, vineri, in urma discutiilor din intalnirea cvadrilatera Romania - Grecia- Bulgaria- Serbia, ca cele patru state iau in calcul posibilitatea depunerii unei candidaturi comune pentru gazduirea editiei din 2030 a Cupei Mondiale de fotbal, informeaza Reuters. La discutii a participat si premierul Viorica Dancila, insa guvernul Romaniei nu a facut inca nicio declaratie pe aceasta tema.

Romania, Bulgaria, Serbia si Grecia vor sa organizeze MONDIALUL din 2030

Romania, Bulgaria, Serbia si Grecia iau in calcul inscrierea in competitia pentru organizarea comuna a Campionatului Mondial din 2030. Sefii de Guverne din cele patru tari au abordat in detaliu acest subiect.

CM 2030: Romnia, Bulgaria, Grecia si Serbia planuiesc o candidatura comuna de organizare a turneului final mondial

Romania, Bulgaria, Grecia si Serbia analizeaza o posibila candidatura comuna pentru organizarea Cupei Mondiale de fotbal din 2030, a anuntat vineri premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Reuters.

Coreea de Sud si Coreea de Nord, acord pentru o candidatura comuna la organizarea Jocurilor Olimpice din 2032

Coreea de Sud si Coreea de Nord au decis, vineri, sa informeze in mod oficial Comitetul International Olimpic CIO) in privinta intentiei de a depune o candidatura comuna la organizarea JO de vara din 2032.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2447 seconds )