Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bianca Andreescu o surclaseaza pe Eugenie Bouchard. Pe ce loc WTA a ajuns ea si care e diferenta neverosmila fata de fostul star al tenisului canadian

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu o surclaseaza pe Eugenie Bouchard. Pe ce loc WTA a ajuns ea si care e diferenta neverosmila fata de fostul star al tenisului canadian

Bianca Andreescu este performera saptamanii trecute in tenisul feminin, ea castigand turneul de la Toronto, dupa finala cu Serena Williams. continuă pe Adevărul

Eugenie Bouchard socheaza din nou cu o declaratie trasnita: Fundurile noastre arata foarte bine!

Eugenie Bouchard a fost eliminata in turul I al turneului de la Toronto, fiind invinsa de compatrioata ei, Bianca Andreescu.

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

Bianca Andreescu si Serena Williams vor disputa finala turneului WTA de la Toronto

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat in finala turneului feminin de tenis de la Toronto, dotat cu premii totale in valoare de 2,83 milioane de dolari, in care o va avea ca.

Bianca Andreescu, semifinalista la Rogers Cup

Bianca Andreescu, locul 27 WTA, a eliminat-o pe ocupanta locului 3 in clasamentul WTA, sportiva ceha.

Bianca Andreescu a castigat turneul de la Rogers Cup

Tanara jucatoare canadiana de tenis Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, dupa abandonul americancei Serena Williams in finala, la scorul de 3-1.

Bianca Andreescu a cucerit trofeul la Toronto

Tanara jucatoare canadiana de tenis Bianca Andreescu a castigat turneul WTA de la Toronto, dupa aban.

Performanta uriasa pentru Bianca Andreescu. Cum a schimbat ea istoria tenisului canadian prin calificarea in finala Rogers Cup

Jucatoarea canadiana, de origine romana, Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

Bianca Andreescu, accidentarea, revenirea si marele duel cu Serena Williams

De multe ori, in tenisul masculin, publicul asteapta adevarata explozie a jucatorilor mai tineri, la nivelul performantei. Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas au ajuns in topul mondial, dar un element emotional pare sa le lipseasca momentan. Ei bine, nu acelasi lucru putem afirma despre Bianca Andreescu. in ciuda persistentei inconfortului fizic, sportiva de 19 ani pare sa treaca efectiv prin orice inconvenient pentru fiecare victorie.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )