Libnet.ro
UNICEF

16:15

Continua problemele: Serena Williams, forfait pentru turneul de la Cincinnati

Hotnews Hotnews,
 Continua problemele: Serena Williams, forfait pentru turneul de la Cincinnati

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat forfait pentru turneul WTA de la Cincinnati Ohio), inaintea primului sau meci de la aceasta competitie, din cauza unei accidentari la spate, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Serena Williams s-a retras de la turneul de la Cincinnati

Serena Williams a anuntat, marti seara, ca nu va participa la turneul de la Cincinnati, la cateva zi.

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

Digi Sport: Ce scrie presa internationala despre gestul facut de Bianca Andreescu in timp ce Serena Williams plangea in hohote

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, dupa abandonul Serenei Williams, iar momentele de la final au facut inconjurul lumii. Tanara sportiva din Canada 19 ani) s-a dus langa adversara sa, marea campioana americana, pentru a o consola. Serena Williams 37 de ani) plangea in hohote, iar Bianca Andreescu a mers si a luat-o in brate, dupa care i-a spus cateva cuvinte, in aplauzele celor prezenti.

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, duel cu Bianca Andreescu pentru titlu, dupa a 500-a victorie pe hard din cariera

Serena Williams SUA, 10 WTA) s-a calificat in finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

Bianca Andreescu isi trece un nou trofeu important in cariera: Serena Williams a abandonat in finala de la Rogers Cup (VIDEO)

La doar 19 ani, Bianca Andreescu, jucatoare din Canada cu parinti romani, isi trecut un nou trofeu important in cariera dupa ce Serena Williams a abandonat duminica seara in finala de la Rogers Cup. La.

Serena Williams: in semifinale, la un moment dat, ma gandeam la sutienul meu

Serena Williams este adversara Biancai Andreescu din finala de la Rogers Cup 2019. Jucatoarea din America a trecut in trei seturi de Marie Bouzkova, scor 1-6, 6-3, 6-3, si, la conferinta de presa de dupa meci, a povestit ce i s-a intamplat pe teren, in timpul partidei cu sportiva din Cehia.

Desfasurare incredibila de scor in meciul Serena Williams - Marie Bouzkova, in care s-a decis cu cine va juca Bianca Andreescu in finala la Rogers Cup

Dupa ce Bianca Andreescu a trecut de Sofia Kenin, a doua semifinala de la Rogers Cup le+a adus fata in fata pe Serena Williams si Marie Bouzkova.

FedCup: Cehia, wild card pentru turneul final, Romania, cap de serie in calificari

Cehia a primit un wild card din partea ITF pentru turneul final al FedCup, care va avea loc intre 14 si 19 aprilie 2020, la Budapesta.

Sansa uriasa pentru Simona Halep la Cincinnati! Serena Williams si-a anuntat retragerea

Serena Williamsa anuntat, marti seara, ca nu va participa la turneul de la Cincinnati, la cateva zile dupa ce a abandonat in finala competitiei de la Toronto, transmite news. ro.

Ultima decizie a Serenei Williams i-a dezamagit pe americani. Ce s-a intamplat la turneul de la Cincinnati

Serena Williams a jucat finala la Rogers Cup, unde a fost nevoita sa abandoneze in faaa canadiencei de origine romana, Bianca Andreescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )