Libnet.ro
UNICEF

14:15

PANICA TOTALA pe strazile din New York! Serena Williams A DEFILAT cu CHILOTII la vedere! (FOTO)

B1 B1,
PANICA TOTALA pe strazile din New York! Serena Williams A DEFILAT cu CHILOTII la vedere! (FOTO)

Serena Williams a avut recent o aparitie inedita. Legendara jucatoare de tenis s-a afisat, pe strazile din New York, intr-un outfit indraznet, cu lenjeria intima la vedere! LACRIMI iN TELEVIZIUNE! TEO. continuă pe B1

Eroul Zilei. Femei in razboi la New York Film Festivals

Au mai ramas cateva zile pana la decernarea premiilor New York Film Festivals si v-am promis ca vom cunoaste mai bine, saptamana aceasta, jurnalistii de exceptie nominalizati la editia din acest an a prestigioasei ga.

Eroul Zilei. Reportaje cutremuratoare la New York Festivals

Desi se stie, acolo unde trebuie sa se stie, nu ni se spune ca foarte multi romani, inclusiv din orase mari ale tarii, traiesc in casa cu inamic teribil, care se insinueaza in trupul nostru si face.

Fapte alternative: Trump afirma ca tatal sau, nascut la New York, s-a nascut in Germania

Donald Trump si-a aplicat fapte alternative familiei sale, afirmand la Casa Alba, cu ocazia marcarii saptamana aceasta a 70 de ani de la infiintarea NATO, ca tatal sau, care s-a nascut la New Yor, s-a nascut in Germania, dupa ce a criticat Berlinul pe tema impartirii poverii in Alianta si si-a exprimat un mare respect fata de Angela Merkel si tara pe care cancelarul o conduce, relateaza Huffington Post.

ştiri din Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )