Libnet.ro
UNICEF

13:15

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

B1 B1,
Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce. continuă pe B1

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Wuhan. Romanca are emotii la revenirea pe teren

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si-a confirmat participarea la turneul Kremlin Cup de la Moscova, care va avea loc.

Simona Halep, invinsa in turul al doilea la Wuhan

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de Dominika Cibulkova Slovacia), cu 6-0, 7-5, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep contra unei jucatoare din calificari in primul tur de la Beijing

Lidera mondiala Simona Halep isi continua parcursul de toamna pe pamant asiatic cu turneul de la Beijing, ultimul din seria WTA Premier Mandatory.

Simona Halep scapa cu pagube minime dupa Wuhan

Eliminata in turul 2 la competitia din China, Simona Halep nu va pierde prea multe puncte in clasamentul mondial WTA.

Serena Williams, decizie radicala: de ce se retrage dintr-un mare turneu de tenis

Serena Williams scade vertiginos in clasament, iar retragerea din turneul de la Beijing e inca un indiciu ca nu se mai simte motivata sa se mentina un rival de temut in tenis. Miercuri, 26 septembrie, Serena Williams a implinit 37 de ani, o varsta deloc de neglijat cand vine vorba de performanta in tenis si [] .

Simona Halep implineste 27 de ani. Ce i-a transmis Gica Hagi

Simona Halepimplineste pe 27 septembrie, 27 de ani, astfel ca numarul 1 mondial se asteapta la foarte multe mesaje de felicitare. Primul mesaj de acest fel a venit din partea unui om extrem de important.

Simona Halep, despre incidentul provocat de Serena Williams: Nu vad nicio diferenta ntre regulile pentru barbati si femei, cred ca arbitrii si fac doar treaba

Aflata la Beijing unde va participa la turneul China Open, de categorie Premier Mandatory, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la CNN despre incidentul provocat de Serena Williams in finala de la US Open. Nu vad nicio diferenta intre regulile pentru barbati si cele pentru femei si cred ca arbitrii de scaun doar isi fac treaba, a precizat liderul ierarhiei WTA.

Retelele sociale au explodat: urari calduroase pentru Serena Williams. Simona Halep, ignorata

Serena Williams si Simona Halep sunt nascut in aceeasi zi, pe 27 septembrie, la o distanta de 10 ani. Serena implineste 37 de ani, iar Simona 27.

SIMONA HALEP, anuta DECIZIA MOMENTULUI in tenis, inainte de TURNEUL ANULUI! Are un loc special in inima mea

Simona Halep AanunTat ca a decis sa participe la Turneul de la Moscova, desfasurat in perioada 15-20 octombrie, in ciuda faptului ca Turneul Campioanelor va avea startul pe 21 octombrie. Am castigat titlul la.

SIMONA HALEP anunta DECIZIA MOMENTULUI in tenis, inainte de TURNEUL ANULUI! Are un loc special in inima mea

Simona Halep AanunTat ca a decis sa participe la Turneul de la Moscova, desfasurat in perioada 15-20 octombrie, in ciuda faptului ca Turneul Campioanelor va avea startul pe 21 octombrie. Am castigat titlul la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )