Libnet.ro
UNICEF

14:30

Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am facut nimic gresit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am facut nimic gresit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis

Serena Williams a condus cu 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci in intalnirea cu Karolina Pliskova, din sferturile de finala ale AusOpen, dar spune ca nu a avut ce sa faca mai mult, deoarece sportiva ceha a jucat prea bine. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni in turul patru la MELBOURNE pe SERENA WILLIAMS din SUA, LIVE VIDEO pe EUROSPORT si ONLINE.

Pliskova a SNOPIT-O pe Serena Williams in sferturile Australian Open, dar ADEVARATUL SPECTACOL l-a dat... sotul ei! Spectatorii si-au facut cruce (VIDEO)

Karolina Pliskova 8 WTA) a reusit minunea la Australian Open, acolo unde a eliminat-o pe Serena Williams 16 WTA) in faza sferturilor de finala, la capatul unui meci dramatic incheiat in trei seturi, 6-4 / 4-6.

Serena Williams, dupa calificarea n sferturi la AO: Sunt o luptatoare si muncesc foarte mult pentru fiecare punct. Simona merita sa fie lider mondial

Serena Williams 16 WTA) a obtinut calificarea in sferturile turneului Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata Simonei Halep 1 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4. La interviul de la finalul partidei, americanca a declarat ca este o luptatoare si ca munceste foarte mult pentru fiecare punct. in plus, Serena campioana de sapte ori la Melbourne) a avut cuvinte de lauda la adresa Simonei, despre care a spus ca merita sa ocupe primul loc in clasamentul WTA.

Mihaela Buzarnescu, dupa participarea la Australian Open: A fost un nceput bun pentru mine, am revenit la nivelul de dinainte de accidentare

Mihaela Buzarnescu a declarat, la revenirea in tara dupa participarea la Australian Open, ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic si ca este multumita de forma aratata la Melbourne. Nivelul la care eram inainte de accidentare a revenit, a spus Buzarnescu, invinsa de Venus Williams in primul tur la Grand Slam-ul din Australia.

VIDEO Criza de nervi la Australian Open! Ce a facut castigatorul Turneului Campionilor de suparare ca a pierdut

Alexander Zverev, ultimul castigator al Turneului Campionilor, a fost eliminat in optimile de finala la Australian Open.

Karolina Pliskova reuseste revenirea anului si o trimite acasa pe Serena Williams, dupa un meci incredibil in sferturile de finala de la Australian Open

Karolina Pliskova este performera inceputului de an, dupa un meci grandios contra americancei Serena Williams, in sferturi la Australian Open.

VIDEO Karolina Pliskova reuseste revenirea anului si o trimite acasa pe Serena Williams, dupa un meci incredibil in sferturi la Australian Open

Karolina Pliskova este performera inceputului de an, dupa un meci grandios contra americancei Serena Williams, in sferturi la Australian Open.

L'Equipe: Meritul Simonei Halep este ca a rezistat n fata tsunamiului Serena Williams fara sa se descompuna

L'Equipe a comentat partida dintre Simona Halep si Serena Williams, din optimile Australian Open, iar evolutia liderului mondial a fost apreciata. Publicatia franceza a precizat ca romanca a rezistat bine dupa inceputul fulminant de meci al adversarei. Marele sau merit a fost cel de a rezista acestui tsunami fara sa se descompuna, a scris L'Equipe.

Darren Cahill, despre cum ar fi trebuit sa joace Simona Halep cu Serena Williams

Darren Cahill a vorbit, la ESPN, despre evolutia Simonei Halep in partida cu Serena Williams, din optimile Australian Open. Australianul este de parere ca game-ul al saselea din setul decisiv a fost unul crucial, cand romanca a irosit trei sanse de break. Trebuia sa-si foloseasca backhandul in lung de linie, pe mingea a doua a Serenei, a declarat Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Halep sau Serena: Stim toate sfert finalistele de la Australian Open la fete, mai putin ultima. Cum arata tabloul

In noaptea de duminica spre luni, alte trei jucatoare au trecut de optimi, iar acum toata lumea asteapta deznodamantul meciului Halep - S. Williams luni, ora 10, Eurosport).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )