Libnet.ro
UNICEF

09:45

SIMONA HALEP a invins-o pe SERENA WILLIAMS in topurile celor mai mari specialisti ai PLANETEI! Domina cinci categorii

B1 B1,
SIMONA HALEP a invins-o pe SERENA WILLIAMS in topurile celor mai mari specialisti ai PLANETEI! Domina cinci categorii

Liderul WTA, Simona Halep, a fost premiata la cincicategorii intr-o ancheta speciala realizata de New York Times, in care si-au exprimat optiunile cei mai importanti antrenori si specialisti din lumea te. continuă pe B1

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

Moment amuzant oferit de Simona Halep la Gala Premiilor WTA

Desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2018 in tenisul feminin la Gala Premiilor WTA desfasurata la Singapore, Simona Halep a starnit amuzamentul tuturor printr-o replica.

Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Moscova si, cel mai probabil, nu va participa nici in turneul din Singapore. Anuntul retragerii Simonei Halep a fost facut public intai in presa din Rusia si apoi confirmat pe pagina online a turneului. Simona Halep se teme ca daca va participa la turneu [] .

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

WTA a desemnat-o pe Simona Halep Jucatoarea anului 2018

Simona Halep e numarul 1 mondial si cea mai buna jucatoare a anului. WTA a anuntat, vineri, ca trofeul Jucatoarea anului 2018 ii revine tenismenei din Romania, dupa o ancheta la care au participat.

Cand ar putea reveni Simona Halep pe teren

Accidentata la spate, Simona Halep rateaza Turneul Campioanelor din acest an si pentru lidera mondiala va urma o perioada mai indelungata de pauza.

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

Simona Halep, intrebata de rusi daca vrea sa plece DEFINITIV din Romania: Nimeni nu se astepta la acest raspuns!

Simona Halep a surprins pe toata lumea cand le-a raspuns jurnalittilor rusi daca a luat in calcul posibilitatea de a se muta din Romania cu scopul de a plati taxe mai mici. Mai exact, sportiva a transmis ca.

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

Simona Halep s-a retras de la Moscova: N-am vrut sa risc

Jucatoarea Simona Halep a renuntat la a mai participa la turneul WTA de la Moscova din cauza problemelor de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )