Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Serena Williams s-a dezbracat pentru o campanie dedicata femeilor din toata lumea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Serena Williams s-a dezbracat pentru o campanie dedicata femeilor din toata lumea

Serena Williams nu va mai juca tenis pana la finalul acestui an, dar a acceptat sa apara intr-o campanie care se adreseaza femeilor din toata lumea. continuă pe Adevărul

Serena Williams, decizie radicala: de ce se retrage dintr-un mare turneu de tenis

Serena Williams scade vertiginos in clasament, iar retragerea din turneul de la Beijing e inca un indiciu ca nu se mai simte motivata sa se mentina un rival de temut in tenis. Miercuri, 26 septembrie, Serena Williams a implinit 37 de ani, o varsta deloc de neglijat cand vine vorba de performanta in tenis si [] .

Simona Halep, despre incidentul provocat de Serena Williams: Nu vad nicio diferenta ntre regulile pentru barbati si femei, cred ca arbitrii si fac doar treaba

Aflata la Beijing unde va participa la turneul China Open, de categorie Premier Mandatory, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la CNN despre incidentul provocat de Serena Williams in finala de la US Open. Nu vad nicio diferenta intre regulile pentru barbati si cele pentru femei si cred ca arbitrii de scaun doar isi fac treaba, a precizat liderul ierarhiei WTA.

Retelele sociale au explodat: urari calduroase pentru Serena Williams. Simona Halep, ignorata

Serena Williams si Simona Halep sunt nascut in aceeasi zi, pe 27 septembrie, la o distanta de 10 ani. Serena implineste 37 de ani, iar Simona 27.

Veste SOC: Chiar in ziua in care a implinit 37 de ani, Serena Williams S-A RETRAS! Fanii sunt devastati...

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, care a implinit miercuri 37 de ani, a luat o decizie radicala ce i-a surprins pana si pe fanii sai. Ea a anuntat ca nu va mai participa la Openul Chinei, ceea.

Serena Williams a decis sa puna punct sezonului sau

Serena Williams, jucatoarea care miercuri, 26 septembrie, implineste 37 de ani, a decis sa puna punct sezonului sau, anunta jurnalistii de la Tennis World USA. Sportiva cu 23 de titluri de Mare Slem in.

Serena Williams nu mai joaca in acest an

Jucatoarea americana Serena Williams ar fi trebuit sa evolueze la Openul Chinei de la Beijing.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

In mediul online a aparut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, sustinuta de mai multe vedete, designeri si artisti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )