Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO WTA Roma: Serena Williams, in turul doi - Succes in doua seturi cu Rebecca Peterson

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Serena Williams, in turul doi - Succes in doua seturi cu Rebecca Peterson

Rebecca Peterson nu a avut resursele necesare pentru a se ridica la nivelul Serenei Williams, americanca castigand partida din turul intai al turneului Premier 5 de la Roma. Serena s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-2 o ora si 14 minute), in special gratie agresivitatii a fost puternica la retur si sigura din spatele serviciului). continuă pe Hotnews

Serena Williams, primul meci dupa 52 de zile: Cum s-a descurcat in turul I la Roma si ce urmeaza pentru ea

Serena Williams 11 WTA) a disparut din peisaj dupa turneul de la Miami, acolo unde a jucat o partida, inainte de a se retrage din motive medicale.

Serena Williams castiga la pas primul meci pe zgura din 2019

Fosta lidera mondiala Serena Williams a revenit in circuit la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Prezidentialele din Lituania. Doi economisti se vor confrunta in turul doi pentru functia suprema in stat

In Lituania, economistul Gitanas Nauseda o iesit invingator in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale si se va confrunta in turul doi, pe 26 mai, cu Ingrida Simonyte, fosta ministra a finantelor si fosta vice-guvernatoare a Bancii centrale, care a primit in jur de 30 la suta din sufragii.

Surpriza de proportii la Roma: Venus Williams a eliminat o mare favorita si va avea un meci stelar in turul II

Multi rad, fara nicio justificare, de Venus si Serena, numindu-le fratii Williams. Cele doua fete demonstreaza insa, in continuare, ca sunt capabile de rezultate mari, desi prima are 38 de ani, iar cealalta 37.

WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua direct pe tabloul principal la turneul de la Roma, in timp ce Irina Begu va juca in calificari.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Daria Gavrilova

Irina Begu 96 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jucatoarea noastra a trecut in trei seturi de australianca Daria Gavrilova 57 WTA) cap de serie numarul 6, scor 7-6 1), 2-6, 6-2.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal

Irina Begu a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3. 538 dolari, duminica, dupa ce a invins-o pe Monica Puig Porto Rico) in ultimul tur al calificarilor, cu 6-2, 6-4.

WTA Roma: Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzarnescu a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Anastasia Pavliucenkova/Anastasija Sevastova Rusia/Letonia), in primul tur al turneului de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )